Allt om Flugfiske

Allt om Flugfiske on kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä ruotsalainen perhokalastuslehti, joka tekee sinusta paremman perhokalastajan!

Tässä lehdessä on kaikkea, mitä hyvältä kalastuslehdeltä voit vaatia: upeita kuvia parhailta valokuvaajilta, hyvin kirjoitettuja artikkeleja sekä puolueettomia tuote-arvosteluja. Lisäksi se kertoo tuoreimman tiedon perhokalastuksen maailmasta. Suuntauksia, kohteita ja kalavesiä.

Allt om Flugfiske on täydellinen lehti heille, joille perhokalastus ei ole harrastus, vaan elämäntapa. Painetun lehden tilaajille nyt älypuhelimella ja tabletilla luettava digitaalinen painos kaupan päälle!

Katso Allt om Flugfiske-lehtitarjous tästä ja tilaa lehti kotiin kannettuna edulliseen hintaan:

Allt om Flugfiske

Allt om Flugfiske on kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä ruotsalainen kalastuslehti, joka on erikoistunut perhokalastukseen. Lehteä julkaisee Aller ja sen päätoimittaja on Johan Klingberg.

Ruotsin johtava perhokalastuslehti yhdisti voimansa Fly & Tie -lehden kanssa luodakseen Skandinavian suurimman ja markkinoiden täydellisimmän perhokalastuksen aikakauslehden intohimoiselle lukijakunnalleen.

Tekee sinusta älykkäämmän kalastajan!

Uusinta tietoa perhokalastuksen maailmasta – trendejä, kalastuskohteita, kalavesiä ja paljon muuta. Nyt myös perhonsidontaa. Tunnettu Ruotsin parhaiden valokuvaajien upeista otoksista sekä kovista, mutta oikeudenmukaisista varustetesteistään. Heille, joille perhokalastus ei ole harrastus, vaan elämäntapa.

Tässä lehdessä on kaikkea: upeita valokuvia, luettavia reportaaseja ja varustetestejä. Joka numerossa elämyksiä silmille, aivoille ja sormille. Ja aina vähintään 100 sivua.

Allt om Flugfiske on suunnattu asiantuntijoille, jotka ovat harrastaneet kalastusta ongella, virvelillä ja uistelemalla, mutta jääneet koukkuun perhokalastukseen. Monet lukijat ovat intohimoisia perhokalastajia ja lukevat mielellään yksityiskohtaisempaa tietoa. He ovat myös ympäristötietoisia ja suhtautuvat lajiin ja vesistöihin eettisesti.

Katso myös:

Kenelle?

Intohimoisille perhokalastajille

Ilmestyy

6 numeroa vuodessa

Julkaisija

Aller Media

Päätoimittaja

Johan Klingberg

Lukijamäärä

42 355

Lukijaprofiili

89 % mieslukijoita, 11 % naislukijoita

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram