Aeroplane

Historiaa ilmassa.

Aeroplane-lehden juuret johtavat aina vuoteen 1911 ja se on vielä tänäkin päivänä kattavin ilmailualan erikoiskauslehti. Se on omistautunut tarjoamaan syvällisintä ja viihdyttävintä luettavaa ilmailun historiasta.

Kuukausittain ilmestyvän lehden joka numero tarjoaa kiehtovia artikkeleja parhailta ilmailun kirjoittajilta, reportaaseja ilmailunäytöksistä ympäri maailmaa, katsauksia ilmailun virstanpylväisiin sekä mielenkiintoisia uutisia. Jos olet kiinnostunut historiallisista sotilaslentokoneista ja ilmailusta tämä on lehti juuri Sinulle.

Aeroplane-lehti tilattavissa nyt Suomeen kotiin kannettuna vuoden määräaikaistilauksena!

Kuvaus

Aeroplane-lehden logo

Aeroplane (aiemmin Aeroplane Monthly) on brittiläinen aikakauslehti, joka on omistautunut ilmailuun ja erityisesti ilmailun historiaan. Lehden ensimmäinen numero ilmestyi toukokuussa 1973 yhteistyössä Flight Internationalin kanssa. Julkaisu on aiemmin ilmestyneen The Aeroplane -lehden (1911) seuraaja. Lehden perusti Richard T. Riding ja sitä julkaisi IPC Media. Lehden toimitus sijaitsee Lontoossa.

Aeroplane on edelleen kattavin historiallisen ilmailun lehti tarjolla. Erityistä painoa siinä saavat 1930-, 1940-, 1950- ja 1960-luvun sotilaskoneet, kuten Spitfire, Hurricane, Lancaster ja monet muut, mutta mukana on säännöllisesti myös historiallista siviilikoneita, pienkoneita ja muita lentokoneita, joita harvemmin käsitellään missään muissa lehdissä.

Lehden joka numero sisältää tuoreimpia uutisia kaikkialta maailmasta, yksityiskohtaista historiatietoa, eksklusiivisia valokuvia lehden massiivisesta lasilevynegatiivikokoelmasta, katsauksia ilmailun virstanpylväisiin, tietoa alan tapahtumista, kirja-arvosteluja, kysymys ja vastaus -palsta ja paljon muuta. Aeroplane on olennainen lehti jokaiselle ilmailun harrastajalle.

Aeroplane-lehti on saatavilla irtonumerona hyvin varustelluista Lehtipisteistä kautta maan (8,90 euroa/numero) sekä tilattavissa Suomeen vuoden automaattisesti päättyvänä määräaikaistilauksena.

Katso myös

  • Viralliset sivut (uusin ja aiemmin ilmestyneet numerot, uutisia, tapahtumia, videoita, artikkeleja, arvosteluja ja päätoimittajan blogi)
  • Facebook
  • Twitter

Lisätiedot

Kenelle?

Ilmailun harrastajille

Ilmestyy

12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Key Publishing Ltd

Päätoimittaja

Ben Dunnell

Ensimmäinen numero

toukokuussa 1973

Irtonumero

8,90 € (Lehtipiste, 2016)

ISSN

0143-7240

Maa

Iso-Britannia

Kieli

englanti

TilaaLehti.fi logo
TilaaLehti.fi-sivusto tarjoaa parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat yli 600 kotimaiseen ja ulkomaiseen aikakaus- ja sanomalehteen sekä muihin julkaisuihin.
hello world!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram