Abitare

Yksi maailman tunnetuimmista design-julkaisuista, Abitare (suom. asua tai asuttaa) on italialainen lehti, joka keskittyy arkkitehtuuriin, sisustussuunnitteluun, graafisiin taiteisiin ja huippuluokan rakennustekniikoihin. Joka numero profiloi innovatiivisia projekteja ympäri maailmaa sekä tarjoaa huippusuunnittelijoiden ja -arkkitehtien haastatteluja ja hyödyllistä tietoa alan uusimmista tuotteista.

Upea kaksikielinen (italia/englanti) lehti on omistettu designin maailmalle ja kattaa tyylikkään muotoilun kaikissa eri muodoissa. Se käsittelee muotoilua kaikkialla, mistä sitä voi löytää: kodeissa, kauniissa esineissä, toimistoissa ja ulkona. Lehti sisältää hyvin kirjoitettuja, syvällisiä artikkeleja erilaisista projekteista, suunnittelijoista ja käytetyistä materiaaleista sekä uutisia ja tapahtumia. Myös lehti itsessään edustaa eleganttia designia – se on painettu kauniille laatupaperille ja on hieman A4:sta leveämpi, joten artikkeleilla on enemmän tilaa hengittää.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Abitare on kuukausittain ilmestyvä italialainen aikakauslehti ja yksi maailman tunnetuimmista arkkitehtuuri- ja designlehdistä. Se on edistänyt italialaista kulttuuria maailmanlaajuisesti jo vuodesta 1961 lähtien.

Italiaksi ja englanniksi ilmestyvä lehti on omistautunut arkkitehtuurille, sisustussuunnittelulle, huonekaluille, tuotesuunnittelulle ja grafiikalle. Se on kulkenut arkkitehtuurin ja designin historian läpi seuraamalla evoluutiotamme asuttaa eri paikkoja.

Abitare on inspiraation ja harkinnan lähde kaikille arkkitehtuurin ja designin suunnittelijoille, tutkijoille, opiskelijoille ja innokkaille harrastajille ympäri maailmaa. Se on kansainvälisen design-yhteisön arvostettu työkalu.

Abitaren historiaa

Abitaren perusti Piera Peroni vuonna 1961 Milanossa, Italiassa, missä lehden toimitus sijaitsee edelleen. Vuonna 1976 lehti myytiin Segesta Publishing groupille. Myöhemmin siitä tuli osa RSC Groupia ja sitä julkaisee RCS Mediagroup.

Lehteen ovat tuottaneet sisältöä monet tunnetut arkkitehdit ja suunnittelijat. Sen päätoimittajia ovat olleet muun muassa arkkitehti ja kaupunkisuunnittelija Stefano Boeri, Maria Giulia Zunino, Chiara Maranzana ja Mario Piazza.

Abitaren julkaiseminen lakkautettiin hetkellisesti maaliskuussa 2013, joskin sen verkkoversio jatkoi edelleen sisällön julkaisemista. Lehti käynnistettiin uudelleen lokakuussa 2014 uudessa formaatissa ja uudella ulkoasulla. Lehden nykyinen päätoimittaja on Silvia Botti (2014-).

Katso myös:

Julkaisija

RCS Mediagroup S.p.A.

Päätoimittaja

Silvia Botti

Ensimmäinen numero

1961

Levikki

n. 65 000

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

ISSN

0001-3218

Maa

Italia

Kieli

italia/englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram