220 Triathlon

Ui, pyöräile ja juokse nopeammin täydellisen harjoituskumppanin kanssa.

220 Triathlon -lehden tilaus on ensimmäinen askel kohti tavoitettasi, olipa se sitten ensimmäinen triathlon, oman ennätyksen rikkominen tai huippujen kohtaaminen.

Tämän lehden tarkoitus on tuoda suoritukseen vähän ylimääräistä niin vedessä, maantiellä kuin juoksuradallakin - lähtötasostasi riippumatta.

220 Triathlonin avulla asiantuntijat ovat valmiina kannustamaan ja ohjaamaan sinua 13 kertaa vuodessa.

Tilaa Suomeen nyt painettuna tai digitaalisena lehtenä!

Katso 220 Triathlon-lehtitarjous tästä ja tilaa lehti kotiin kannettuna edulliseen hintaan:

220 Triathlon logo

Triathlon voi olla pelottava haaste niin aloittelijoille kuin kokeneemmille kilpailijoillekin. Siksi monet heistä tilaavat 220 Triathlonin - Britannian myydyimmän triathlon-lehden.

Sen joka numero on täynnä oleellisia treenausohjeita ja -vinkkejä johtavilta urheiluvalmentajilta, mukaan lukien kuusinkertainen Ironman-voittaja Dave Scott. Lehdestä löydät turboharjoituksia, harjoitussuunnitelmia Olympialaisiin, kisareportaaseja, välinearvosteluja ja eksklusiivisia lajin suurimpien nimien kanssa - itse asiassa kaikkien, joiden inspiraatio voi auttaa sinua uimaan, pyöräilemään ja juoksemaan nopeammin.

Kitzone-osio esittelee uusimmat varusteet ja paljastaa salaisuudet harjoittelun tehostamiseen. Sen erityissuunnitelmien avulla pääset triathlon-kuntoon tietyn ajan kuluessa. Ja kun loukkaantumisia tapahtuu, asiantuntijat auttavat sinua pysymään kunnossa ja pääsemään takaisin harjoittelemaan.

Kurinalaiseen harjoitteluun keskittyvät erikoisartikkelit tarjoavat näkökulmia maksimoidaksei suorituskyvyn. Upeita valokuvia ja hetkiä, jotka tekevät triathlonista haastavimman, palkitsevimman ja vaikuttajimman urheilulajin.

Tilaa 220 Triathlon ja maaliviiva ei näytä olevan enää niin kaukana. Kun tärkeä päivä tulee, olet iloinen, että teit niin.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram