Yours

Yours on Britannian suurin joka toinen viikko ilmestyvä aikakauslehti. Kypsille 50+ naisille suunnattu lehti rohkaisee ottamaan kaiken irti kaikilla elämän alueilla.

Lehti on täynnä tietoa, kiehtovia tarinoita, terveysuutisia, ideoita puutarhaan, julkkisten haastatteluja, ajanvietettä, ruokareseptejä ja paljon muuta.

Yours on luetettu naistenlehti, jota on viihdyttävä lukea ja joka todella ymmärtää lukijoitaan.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Yours Magazine on Britannian paras aikakauslehti 50+ naisille. Joka toinen viikko ilmestyvä lehti on ystävällinen yhteisö, jossa voit jakaa tarinoita ja nauruja sekä löytää vinkkejä ja asiantuntijoiden neuvoja aiheisiin elämäsi tärkeisiin aiheisiin; terveydestä kauneuteen ja matkailusta muotiin. Lisäksi löydät siitä suosikkitähtiesi haastatteluja ja muisteluja, miten ennen vanhaan elettiin. Lehdessä on myös monenlaista ajanvietettä ja tehtäviä, joiden palkintojen yhteissumma on yli 6 000 puntaa joka numerossa.

Jokainen Yours-lehden numero tarjoaa:

  • Julkkiksia - suosikkitähtien eksklusiivisia haastatteluja ja oivaltavia tarinoita.
  • Ruokaa - ota talteen parhaat neuvot, vinkit ja reseptit miten valmistat parhaat terveelliset ateriat ja lämpimät herkut.
  • Muotia ja kauneutta - pysy ajan tasalla uusimmissa muoti- ja kauneustrendeissä.
  • Lukijoiden kohtaamispaikan - jaa tarinasi ja lue samanmielisten lukijoiden tarinoita.
  • Relevantteja, luotettavia ja hyödyllisiä neuvoja - sisällön laajuus on se, mikä tekee Yours-kokemuksen ja saa aikaan yhteisöllisyyden tunteen.

Tilaa Yours nyt ja saat luotettavaa, mutta viihdyttävää luettavaa. Se on lehti, joka todella ymmärtää sinua!

Katso myös:

Ilmestyy

26 numeroa vuodessa

Julkaisija

Bauer Consumer Media Limited

Päätoimittaja

Sharon Reid

Ensimmäinen numero

1974

Levikki

268 972 (ABC 2014)

Lukijamäärä

422 000 (2014)

Lukijaprofiili

89 % naislukijoita, 11 % mieslukijoita

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

ISSN

0957-9850

Maa

Iso-Britannia

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram