Woodcarving

Woodcarving on kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä brittiläinen puunveiston erikoislehti, jota julkaisee GMC Publications.

Woodcarving on aidosti kansainvälinen lehti, joka keskittyy puunveiston taiteeseen ja käytettyihin tekniikoihin kaikkialla maailmassa. Lehti on sekoitus inspiraatiota ja ohjeita sekä lumoavia esimerkkejä palkituista ja historiallisista veistoksista.

Lehti sisältää monipuolisen sekoituksen kuvitettuja askel askeleelta eteneviä projekteja ja tekniikoita, joiden avulla lukijat voivat kehittää taitojaan. Joka numerossa myös ammattilaisten ja harrastajien töitä lukijoilta niin Britanniasta kuin muualta maailmastakin, työkalutestejä, uusien tuotteiden esittelyjä, teknisiä vinkkejä ja kirja-arvosteluja.

Woodcarving-lehden artikkelit, projektit ja arvostelut ovat saavuttaneet laajan suosion – sillä on lukijoita jo 57 maassa.

Ohjeita ja inspiraatioita kunnianhimoimoisille veistäjille!

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Esimerkkejä Woodcarving-lehden sisällöstä

Numerossa 153 Peter Benson tekee kaksi hauskaa ja juhlavaa projektia, Dave Western veistää perinteisen viikinkiporon, Steve Bisco näyttää, miten luot limewood-lehdet veistämällä, Andrew Thomas viimeistelee hevosen pään, Bob Jubb veistää yksityiskohtaisen koristemustekalan, Mike Wood opettaa muotoilemaan, luomaan yksityiskohtia ja värittämään puutarhalintua. Nämä kaikki projektisivuilla. Tekniikkasivuilla päätoimittaja jakaa ajatuksiaan puunveiston ongelmista ja Jason Townsend tarkastelee veitsen käyttämisen taitoja.

Numerossa 152 Andrew Thomas aloittaa työnsä hevosen pään veistämisessä, Dennis Zongker kaivertaa elliptisiä tammenterhoja ja -lehtiä, Steve Bisco kaivertaa tyylitellyn teoksen, Bob jakaa ideoitaan kaivertamalla Bisin ja Duane Cartwright kaivertaa hauskan kirsikkamiehen. Kaikki lehden projektiosiossa. Artikkeleissa Dave Western saa mahdollisuuden tehdä ja nostaa pystyyn toteemipaalun ja pääset tutustumaan William Barsley'hyn, joka on tehnyt intohimostaan ammatin. Tekniikkaosiossa Peter Benson tarkastelee työkalujen pitämistä terävinä.

Numerossa 151 Johan Roudy selittää, miten veistetään koristeellinen lävistetty paneeli, Duane Cartwright kaivertaa myyttisen tammenlehti-lohikäärmeen, Steve Bisco veistää 1700-luvun tyylisen köynnöksen ja Zoe Gertner jäniskolmikon. Artikkeleissa opimme sotalaivasta, joka upposi vuonna 1628 vieden mukanaan joukon arvokkaita puuveistoksia. Tekniikoissa Peter Benson opastaa täydellisen kaiverrusveitsen valintaan ja Non Jubb veistää kilpikonnan.

Kaikissa numeroissa lisäksi veistäjän työkalupakki, testejä ja varusteita, uutisia ja tapahtumia, yhteisösivut, päätoimittajan sana sekä vilkaisu lehden seuraavaan numeroon.

Kenelle?

Puunveistäjille

Ilmestyy

6 numeroa vuodessa

Julkaisija

GMC Publications Ltd

Päätoimittaja

-

Ensimmäinen numero

-

Levikki

-

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

-

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

ISSN

0965-9463

Maa

Iso-Britannia

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram