Vi Föräldrar

Lapsen saaminen on yksi suurimmista elämänmuutoksista, mikä aiheuttaa paljon kysymyksiä. Vi Föräldrar on Ruotsin suurin ja luetuin vanhemmuuslehti, joka tarjoaa maan parhaiden asiantuntijoiden vastauksia vanhemmuuteen ja lasten terveyteen ja kehitykseen liittyviin kysymyksiin.

Vi Föräldrar -lehden artikkelit käsittelevät raskausaikaa ja lapsen tärkeitä ensimmäisiä vuosia syntymästä kouluikään asti. Lisäksi lehdessä on testejä, osto-oppaita sekä hyödyllisiä vihjeitä ja vinkkejä vanhemmille.

Lehti ilmestyy 13 kertaa vuodessa ja sitä julkaisee Bonnier Tidskrifter.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Vi Föräldrar on Ruotsin suurin aikakauslehti pienten lasten vanhemmille ja maan luetuin vanhemmuuslehti. Se tarjoaa johtavien asiantuntijoiden vastauksia vanhemmuuteen sekä lasten uneen, ruokaan, terveyteen ja kehitykseen liittyviin kysymyksiin.

Mitä vauvatarvikkeita tarvitaan? Miten saamme hänet nukkumaan? Apua, vauvalla on kuumetta tai ihottumaa! Milloin saan aikaa itselleni ja kumppanilleni...? Lapsen saaminen on yksi suurimmista elämänmuutoksista – ja kysymyksiä on paljon.

Lehden lukijat tietävät, että Vi Föräldrar seuraa tarkasti sekä lääketieteen uusimpia tuloksia että perhe-elämän keskeisiä tuotteita, ja se on Ruotsin uskottavin vanhemmuuteen erikoistunut lehti.

Vi Föräldrar kirjoittaa raskaudesta ja lapsen tärkeistä ensimmäisistä vuosista lapsen syntymästä kouluikään saakka – vuoteen, jolloin uudet tavat alkavat muodostua. Vi Föräldrar -lehden kuluttajatestit, osto-oppaat, vihjeet ja vinkit tunnetaan niiden luotettavuudestaan ja ne ovat ratkaisevia monille vanhemmille heidän tehdessään perheelleen ostopäätöksiä ja hankintoja.

Vi Föräldrar on perustettu vuonna 1968 ja se on suunnattu pienten lasten vanhemmille, vastasyntyneestä esikouluikäisiin. Lehdestä ilmestyy 13 numeroa vuodessa ja sitä kustantaa Bonnier Tidskrifter. Lehden päätoimittaja on Louise Bratt Tidmarsh.

Lehden verkkosivut Expressen.se/viforaldrar tavoittaa noin 35 000 vanhempaa viikottain. He haluavat lukea artikkeleja raskaudesta, synnytyksestä, lapsen kehityksestä ja kaikesta muusta vanhemmuuteen liittyvästä. Sivuilla voit lukea myös Ruotsin johtavien lapsiasiantuntijoiden vastauksia kysymyksiin ja keskustella muiden vanhempien kanssa foorumilla.

Lehden löydät myös Facebookista, Twitteristä ja Instagramista.

Kenelle?

Pienten lasten vanhemmille

Ilmestyy

14 numeroa vuodessa

Julkaisija

Bonnier Tidskrifter AB

Päätoimittaja

Louise Bratt Tidmarsh

Ensimmäinen numero

1968

Levikki

39 000 (TS)

Lukijamäärä

109 000 (Orvesto)

Lukijaprofiili

77 % naislukijoita, 23 % mieslukijoita, lukijoiden keski-ikä 36 vuotta, suurin ikäryhmä 25-44 -vuotiaat

Irtonumero

7,40 € (Lehtipiste)

ISSN

0346-4245

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram