Vegaanikeittiö: Vain kasvisruokia käsittelevä ruokalehti
Vegaanikeittiö on vuonna 2017 perustettu ja Kolmiokirjan julkaisema kasvisruokia käsittelevä ruokalehti. Kuudesti vuodessa ilmestyvä lehti on suunnattu vegaaneille, kasvisruoista kiinnostuneille sekä heille, jotka haluavat lisätä kasvisten määrää ruokavaliossaan. Se on brittiläisen CookVegan-lehden suomenkielinen versio.
Kasvisruokien ja puhtaiden raaka-aineiden arvostus nousee kovaa vauhtia niin Suomessa kuin maailmallakin. Kasvisvaihtoehdot ovat kysytympiä kuin koskaan ja vegaaninen ruokavalio on osa tätä vallankumousta.
Vegaanikeittiö on täynnä helppoja ja nopeita ohjeita, joiden avulla valmistat niin trendikkäimmät vegeateriat, terveelliset smoothiet kuin herkulliset jälkiruoatkin. Lehdessä opastetaan syömään kasvisruokaa niin, että riittävä proteiinin, raudan, kalsiumin ja vitamiinien saanti varmistetaan. Se antaa ideoita värikkääseen ja maukkaaseen vegaaniseen arkeen, unohtamatta myöskään makumatkoja eri maiden keittiöhin.
Tilattavissa kesto- tai määräaikaistilauksena TilaaLehti.fi-sivuston kautta.
Vegaanikeittiön julkaiseminen on päättynyt
Vegaanien ja kasvisruoista kiinnostuneiden harmiksi Vegaanikeittiön tarina jäi valitettavan lyhyeksi. Vuonna 2017 perustettu lehti ehti ilmestyä vain reilun vuoden, kunnes Kolmiokirja päätti lopettaa sen julkaisemisen.
TilaaLehti.fi suosittelee tutustumaan muihin ruokalehtiimme, joissa myös julkaistaan kasvisruokien reseptejä ja ohjeita, kuten Suomen suosituin ruokalehti Maku ja jauhopeukaloille suunnattu Leivotaan-lehti.
Vegaanikeittiön vanhoja numeroita voi löytää vielä antikvariaateista, divareista ja verkon osto- ja myyntipalstoilta.