Vegaanikeittiö

Vegaanikeittiö on uusi, kuudesti vuodessa ilmestyvä kokonaan kasvisruoille omistettu ruokalehti. Se on suunnattu vegaaneille sekä heille, jotka haluavat lisätä kasvisten määrää ruokavaliossaan.

Kasvisruoat ovat nyt kysytympiä koskaan ja Vegaanikeittiö vastaa siihen. Se on täynnä nopeita ja helppoja kasvisruokaohjeita ja reseptejä, joiden avulla valmistat vegaaniset ateriat, smoothiet ja jälkiruoat.

Tilaa nyt ja saat ideoita värikkääseen ja maukkaaseen vegaaniseen arkeen!

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Vegaanikeittiö on vuonna 2017 perustettu ja Kolmiokirjan julkaisema kasvisruokia käsittelevä lehti. Kuudesti vuodessa ilmestyvä lehti on suunnattu vegaaneille, kasvisruoista kiinnostuneille sekä heille, jotka haluavat lisätä kasvisten määrää ruokavaliossaan. Se on brittiläisen CookVegan-lehden suomenkielinen versio.

Kasvisruokien ja puhtaiden raaka-aineiden arvostus nousee kovaa vauhtia niin Suomessa kuin maailmallakin. Kasvisvaihtoehdot ovat kysytympiä kuin koskaan ja vegaaninen ruokavalio on osa tätä vallankumousta.

Vegaanikeittiö on täynnä helppoja ja nopeita ohjeita, joiden avulla valmistat niin trendikkäimmät vegeateriat, terveelliset smoothiet kuin herkulliset jälkiruoatkin. Lehdessä opastetaan syömään kasvisruokaa niin, että riittävä proteiinin, raudan, kalsiumin ja vitamiinien saanti varmistetaan. Se antaa ideoita värikkääseen ja maukkaaseen vegaaniseen arkeen, unohtamatta myöskään makumatkoja eri maiden keittiöhin.

Tilattavissa kesto- tai määräaikaistilauksena.

Kenelle?

Kasvisruokien ystäville

Ilmestyy

6 numeroa vuodessa

Julkaisija

Kolmiokirja Oy

Päätoimittaja

Päivi Kangasniemi

Ensimmäinen numero

2017

Levikki

-

Lukijamäärä

-

Irtonumero

4,90 € (Lehtipiste)

ISSN

-

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram