Vasabladet

Vasabladet (lyh. VBL) on ruotsinkielinen sanomalehti, josta saat aina tuoreimmat uutiset Pohjanmaalta – kotiin kannettuna 6 päivänä viikossa! Sen levikkialue ulottuu Vaasan ympäristöön, Vöyriin pohjoisessa ja Kristiinankaupunkiin etelässä.

Lehti ilmestyy tiistaista sunnuntaihin ja se on Suomen toiseksi vanhin edelleen ilmestyvä sanomalehti. Voit tilata painetun lehden tai digitaalisen lehden. Painettu lehti tulee postissa kuutena päivänä viikossa ja siihen sisältyy pääsy verkkolehteen, asiakasklubiin ja arkistoon, sekä verkkolehtiin Vasabladet.fi ja Osterbottenstidning.fi. Digitaalinen lehti sisältää samat materiaalit pois lukien fyysinen sanomalehti.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Vasabladet (lyh. VBL) on Pohjanmaalla ilmestyvä ruotsinkielinen sanomalehti, jonka toimitus sijaitsee Vaasassa. Lehti on perustettu vuonna 1856, mikä tekee siitä Suomen toiseksi vanhimman edelleen imestyvän sanomalehden Åbo Underrättelsen jälkeen. Se on myös levikiltään (17 507, LT 2015) Suomen toiseksi suurin ruotsinkielinen sanomalehti Hufvudstadsbladetin jälkeen.

Vasabladetin päätoimittaja on Niklas Nyberg, joka seurasi tehtävässä Camilla Berggreniä vuonna 2014. Lehdellä on paikalliskonttorit Kokkolassa, Pietarsaaressa, Vöyri-Maksamaalla, Närpiössä ja Kristiinankaupungissa. Lehti ilmestyy tabloid-kokoisena kuudesti viikossa, tiistaista sunnuntaihin. Sitä julkaisee HSS Media.

Lehti tavoittaa päivittäin lähes 64 000 lukijaa Vöyristä Kristiinankaupunkiin (KMT 2013). Painetun sanomalehden lisäksi se julkaisee uutisia verkossa ja mobiilissa.

"Vasabladet hengittää paikallisuutta ja alueellisuutta, ja suojelee alueen hyvinvointia ja kasvua. Olemme siellä missä tapahtuu niin ilossa kuin surussakin. Olemme pohjalaisten vahtikoira ja ääni vuodesta 1856."

- Niklas Nyberg, päätoimittaja

Katso myös:

Ilmestyy

304 numeroa vuodessa (ti-su)

Julkaisija

HSS Media Ab

Päätoimittaja

Niklas Nyberg

Ensimmäinen numero

1856

Levikki

17 507 (Levikintarkastus 2015)

Lukijamäärä

64 000 (KMT 2013)

Irtonumero

3,00 € (Lehtipiste, 2017)

ISSN

1458-4492

Maa

Suomi

Kieli

ruotsi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram