Vanhan Ajan Ristikkoaitta

Vanhan Ajan Ristikkoaitta on suomalainen kuukausittain ilmestyvä ristikkolehti, jota julkaisee Kolmiokirja. Ristikkoaitta sisältää laadukkaita ja tarkkaan valikoituja helppoja kuvaristikoita.

Tehtäviä sitoo yhteen nostalginen ja maalaishenkinen teema, joka toistuu tehtävissä niin ulkoasun kun annettujen vihjeidenkin osalta. Ristikoita ratkoakseen ei tarvitse olla perillä uusimmista trendeistä ja nettimaailman koukeroista.

Vanhan Ajan Ristikkoaitassa on sekä uusia lehteä varten räätälöityjä tehtäviä että vanhoja klassikoita, jotka ovat peräisin kustantajan pitkästä historiasta ristikkolehtien parissa. Osa ristikoista on palkintotehtäviä, joista voi voittaa rahaa ja muita palkintoja.

Vanhan Ajan Ristikkoaitta on 28-sivuinen rentouttava ristikkolehti, joka suorastaan kutsuu ratkomaan. Tilaa nyt ja unohda nykymaailman murheet!

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Lisätiedot

Kenelle?

Helppojen ja nostalgisten ristikoiden ystäville

Ilmestyy

12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Kolmikirja Oy

Päätoimittaja

Eero Kettunen

Ensimmäinen numero

heinäkuussa 2016

Levikki

-

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

-

Irtonumero

1,95 € (Lehtipiste)

ISSN

-

Maa

Suomi

Kieli

suomi

TilaaLehti.fi logo
TilaaLehti.fi-sivusto tarjoaa parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat yli 600 kotimaiseen ja ulkomaiseen aikakaus- ja sanomalehteen sekä muihin julkaisuihin.
hello world!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram