Vanhan Ajan Ristikkoaitta

Vanhan Ajan Ristikkoaitta on suomalainen kuukausittain ilmestyvä ristikkolehti, jota julkaisee Kolmiokirja. Ristikkoaitta sisältää laadukkaita ja tarkkaan valikoituja helppoja kuvaristikoita.

Tehtäviä sitoo yhteen nostalginen ja maalaishenkinen teema, joka toistuu tehtävissä niin ulkoasun kun annettujen vihjeidenkin osalta. Ristikoita ratkoakseen ei tarvitse olla perillä uusimmista trendeistä ja nettimaailman koukeroista.

Vanhan Ajan Ristikkoaitassa on sekä uusia lehteä varten räätälöityjä tehtäviä että vanhoja klassikoita, jotka ovat peräisin kustantajan pitkästä historiasta ristikkolehtien parissa. Osa ristikoista on palkintotehtäviä, joista voi voittaa rahaa ja muita palkintoja.

Vanhan Ajan Ristikkoaitta on 28-sivuinen rentouttava ristikkolehti, joka suorastaan kutsuu ratkomaan. Tilaa nyt ja unohda nykymaailman murheet!

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Vanhan Ajan Ristikkoaitta on suomalaisen Kolmiokirjan kuukausittain julkaisema ristikkolehti, joka tarjoaa lukijoilleen palan menneisyyden tunnelmaa modernin maailman keskellä. Lehti sisältää 28 sivua huolella valittuja ja laadukkaita kuvaristikoita, jotka tarjoavat miellyttävän ja rentouttavan irtioton arjesta. Jokainen ristikko on suunniteltu viemään sinut matkalle maalaismaisemiin ja nostalgisiin muistoihin.

Ristikkolehden rakenne ja sisältö

Vanhan Ajan Ristikkoaidan tehtävät on rakennettu ympärille nostalginen ja maalaishenkinen teema. Tämä teema heijastuu niin ristikoiden visuaalisessa ilmeessä kuin annetuissa vihjeissäkin. Ei ole tarpeen olla perillä uusimmista trendeistä tai nettimaailman koukeroista nauttiakseen ristikoista - tämä lehti kutsuu sinut takaisin ajassa, jolloin elämä oli yksinkertaisempaa ja kiireetöntä.

Uudet ja klassiset tehtävät

Lehti sisältää sekä uusia että vanhoja klassikkotehtäviä, jotka on räätälöity erityisesti Vanhan Ajan Ristikkoaidan sivuille. Nämä tehtävät ovat peräisin Kolmiokirjan pitkästä ja arvostetusta historiasta ristikkolehtien parissa. Vanhan ja uuden yhdistelmä tarjoaa mielenkiintoisen ja monipuolisen kokemuksen ristikonratkojille.

Palkintotehtävät

Osa ristikoista on merkitty palkintotehtäviksi, joista voittajat voivat saada rahapalkintoja ja muita houkuttelevia palkintoja. Tämä lisää jännitystä ja innostusta ristikoiden ratkomiseen, samalla kun se palkitsee onnekkaat ja taitavat ristikonratkojat.

Tilaus ja jäsenyys

Tilaa Vanhan Ajan Ristikkoaitta nyt ja anna itsellesi lupa unohtaa nykymaailman murheet, kun uppoudut lehden tarjoamiin nostalgisiin ristikoihin. Lehti tarjoaa paitsi mielekästä ajanvietettä myös mahdollisuuden palata juurillesi ja nauttia maalaishenkisestä tunnelmasta, joka muistuttaa elämän yksinkertaisista iloista.

Vanhan Ajan Ristikkoaitta on enemmän kuin vain ristikkolehti. Se on kutsu matkalle menneisyyteen, mahdollisuus elää hetki yksinkertaisemmassa ja rauhallisemmassa maailmassa. Tilaa omasi jo tänään ja aloita matkasi nostalgiaan ja rentoutumiseen!

Kenelle?

Helppojen ja nostalgisten ristikoiden ystäville

Ilmestyy

12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Kolmikirja Oy

Päätoimittaja

Eero Kettunen

Ensimmäinen numero

heinäkuussa 2016

Levikki

-

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

-

Irtonumero

1,95 € (Lehtipiste)

ISSN

-

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram