Uusi Koti

Uusi Koti on laadukas ja suomalainen asumisen lehti, joka esittelee koteja ja loma-asuntoja kaikkialla Suomessa.

Lehdessä esitellyt talot ovat uusia ja kauniisti sisustettuja koteja. Kotiesittelyjen lisäksi lehti esittelee uudet talomallit ja pintamateriaalit sekä tarjoaa ideoita ja inspiraatiota kodin tilaratkaisuihin, tekniikkaan ja sisustamiseen.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Uusi Koti on korkealuokkainen ja täysin kotimainen asumisen erikoislehti, jota julkaisee Saarimedia Ky. Lehti ilmestyi vuoteen 2011 asti nimellä Hirsitalo.

Lehteä kustantaa Saarimedia Ky, jonka verkkosivuilla voi tutustua lehteen tarkemmin. Sivuilta löytyy muun muassa vanhojen lehtien sisällysluettelot. Lehdellä on omat sivut myös Facebookissa.

Uusi Koti tarjoaa kauniisti sisustettuja koteja ja käytännöllisiä ideoita kotiin

Uusi Koti -lehdessä esitellään koteja ja loma-asuntoja kaikkialta Suomesta. Esitellyt kodit ovat uusia, kauniisti sisustettuja taloja, joissa asuu onnellisia suomalaisperheitä.

Lehti tarjoaa käytännöllisiä ideoita kodin tilaratkaisuihin, tekniikkaan, remontointiin, sisustamiseen ja koristeluun.

Lehti esittelee uudet talomallit ja pintamateriaalit: lattiat, laatat ja tapetit. Sen vakiosisältöä ovat myös kodikkaat vapaa-ajan asunnot.

Uusi Koti on saatavilla irtonumeromyynnissä Lehtipisteistä kautta maan  sekä tilattavissa kestotilauksena kotiin kannettuna. Lehti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa.

Kenelle?

Kaikille kodinsisustajille ja inspiraatiota hakeville

Ilmestyy

6 kertaa vuodessa

Julkaisija

Saarimedia Ky

Päätoimittaja

Jorma Välimaa

Ensimmäinen numero

2003 (vuoteen 2011 nimellä Hirsitalo)

Levikki

30 000 - 50 000 (painos)

Irtonumero

5,90 € (Lehtipiste)

ISSN

2242-7643

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram