Urheilulehti

Vuonna 1898 perustettu Urheilulehti on ylivoimaisesti Suomen puhutuin urheilumedia.

Urheilulehti tunnetaan intohimoisesta ja suorapuheisesta tyylistään, jota edustaa parhaimmillaan kriittinen jääkiekkotoimittaja Petteri Sihvonen.

Jääkiekon lisäksi lehti pureutuu joka torstai jalkapallon, formula ykkösten, talviurheilun, yleisurheilun ja pienempien lajien tapahtumiin.

Lukijalle Urheilulehti tarjoaa vankkaa asiatietoa ja reippaasti viihdettä. Tilaajana saat tunnukset digipalveluun, jossa koko vuoden digitaaliset näköislehdet.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Urheilulehti on Suomen terävin ja puhutuin urheilumedia. Vuonna 1898 perustettu lehti on maailman toiseksi vanhin yhtäjaksoisesti ilmestynyt urheilun erikoislehti italialaisen La Gazzetta dello Sportin jälkeen.

Urheilulehti tunnetaan suorapuheisesta ja lahjomattomasta tyylistään käsitellä asioita. Sen toiminnassa paistavat asiantuntemuksen lisäksi vahva näkemyksellisyys sekä rakkaus ja intohimo urheilua kohtaan. Kriittisesti jääkiekkoasioihin suhtautuva Petteri Sihvonen on vain yksi esimerkki lehden kärkkäästi kantaa ottavista asiantuntijoista.

Vuodesta 2002 lähtien Urheilulehteä on kustantanut A-lehdet Oy. Sanoma Media Finland osti Urheilulehden kesällä 2017.

Miksi kannattaa tilata Urheilulehti?

Urheilulehti paketoi joka torstai urheilutapahtumat suomalaisia eniten kiinnostavissa lajeissa: jalkapallossa, jääkiekossa, F1:ssä, yleisurheilussa, talviurheilulajeissa, pesäpallossa, sekä monissa pienemmissä lajeissa. Ajankohtaisten uutisten lisäksi se tarjoaa analyysejä, tuloksia, puheenaiheita, suuria tunteita ja tietysti jälkipelejä.

Urheilulehteä ei voi pitää tavanomaisena urheilumediana, vaan sen tapa on ottaa asioihin voimakkaasti kantaa, kyseenalaistaa ja väitellä. Lehti menee asioissa aina pintaa syvemmälle ja paljastaa, mitä kulisseissa oikeasti tapahtuu. Lukijoilleen tämä tyyli tarjoaa vankan asiatiedon lisäksi maukasta viihdettä.

Urheilulehden on perustanut helsinkiläinen voimistelunopettaja Ivat Wilksman vuonna 1898. Tuolloin lehti tunnettiin vielä nimellä Suomen Urheilulehti. Lehden tekijöihin on yli sadan vuoden historian aikana kuulunut useita tunnettuja vaikuttajia, kuten Urho Kekkonen, Lauri "Tahko" Pihkala, Martti Jukola ja Harri Eljanko.

Tilaajana saat tunnukset myös Urheilulehden digipalveluun, joka sisältää koko vuosikerran digitaalisina näköislehtinä.

Muualla netissä

Urheilulehden nettisivuilta löytyy ajankohtaisia uutisia ja artikkeleja jalkapalloon, jääkiekkoon, ralliin, formula 1:een, hiihtolajeihin, koripalloon, pesäpalloon, tennikseen ja moniin muihin lajeihin liittyen. Sivuilla on myös videoita ja analyysejä.

Urheilulehti on myös Facebookissa (34 000 tykkääjää) ja Twitterissä (5 500 seuraajaa).

Ilmestyy

Joka torstai, 52 numeroa vuodessa

Julkaisija

A-lehdet Oy

Päätoimittaja

Jukka Rönkä

Ensimmäinen numero

Maaliskuussa 1898

Levikki

28 895 (LT 2014)

Lukijamäärä

90 000 (KMT K15)

Lukijaprofiili

79 % mieslukijoita, 21 % naislukijoita

Irtonumero

5,90 € (Lehtipiste)

ISSN

1237-0576

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram