Tom och Jerry (Ruotsi)

Otavamedia on lopettanut suomenkielisen Tom ja Jerry -lehden julkaisemisen 2016. Tämä on lehden ruotsinkielinen versio.

Tom ja Jerry on koko perheelle sopiva sarjakuvalehti, jossa seurataan Tom-kissan ja Jerry-hiiren hulvattomia seikkailuja. Lehti ilmestyy 6 kertaa vuodessa.

Tomin ja Jerryn hauskat kissa- ja hiirileikit naurattavat kaikenikäsiä. Jatkuvasta kinastelusta huolimatta he ovat kaveruksia ja tarinat päättyvät aina hyvin.

Seikkailujen lisäksi lehdessä on paljon askartelu- ja puuhatehtäviä, joiden parissa lapset viihtyvät sekä lukijakilpailuja, joissa on hauskoja palkintoja.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Tom ja Jerry on koko perheen sarjakuvaklassikko, jonka hulvattomat kissa- ja hiirileikit naurattavat kaikenikäisiä.

Lehden tarinoissa Jerry-hiiri kiusaa Tom-kissaa, joka jahtaa hiirtä väsymättä. Ikuisten vihollisten jatkuva kinastelu ja hauska kohellus ei lopu koskaan ja he päätyvät mitä hulluimpiin tilanteisiin temmeltämään. Tom on aina hieman pihalla ja alakynnessä, muttei anna koskaan periksi, vaan jatkaa takaa-ajoaan.

Kaikesta huolimatta Tom ja Jerry ovat parhaita kaveruksia ja kaikilla tarinoilla on onnellinen loppu. Riemastuttava parivallakko valloittaa yhtä lailla pienet kuin isot lukijansakin.

Lehteä on piirtänyt ja kirjoittanut vuodesta 1986 lähtien Oscar Martin, jonka sarjakuvia on julkaistu kaikkialla Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Alunperin hän piiri Tom ja Jerry -tarinoita saksalaiselle Condor-kustantamolle ja myöhemmin ruotsalaiselle Semic Pressille. Hän on tehnyt useita sarjakuvia myös ranskalaiseen Disney-lehteen sekä tanskalaiselle Egmontille.

Sarjakuvien lisäksi lehdessä on runsaasti erilaisia askartelu-, väritys- ja puuhatehtäviä, joiden parissa perheen pienimmät viihtyvät, jännittäviä kilpailuja, joista voi voittaa Tom ja Jerry -aiheisia hauskoja palkintoja sekä suositut Kivat kamut -kirjepalsta ja Hupiklubi.

Sarjakuvalehti sopii yhtä hyvin lapsille, aikuisille kuin koko perheen yhteiseksi ajanvietteeksikin.

Tomin ja Jerryn historiaa

Tom ja Jerry -tv-sarjan ovat luoneet William Hanna ja Joseph Barbera. Alun perin sarjaa tuotettiin vuosina 1940-1957 Hollywoodissa. Alkuperäiset lyhytelokuvat voittivat ennätykselliset seitsemän Oscar-palkintoa.

Suomessa Tom ja Jerry -sarjat herättivät kohua 1970-luvulla, kun jotkut pitivät sarjaa Ylellä näytettäväksi liian väkivaltaisena. Sitä parodioidaan yhä yhdysvaltalaisessa Simpsonit-sarjassa Tikku ja Takku (Itchy & Scratchy) -ohjelmassa.

Tv-sarjajoja rauhallisemmissa sarjakuvissa hahmot aloittivat seikkailunsa vuonna 1942 Our Gang Comics -lehdessä. Lehden nimi vaihtui Tomiksi ja Jerryksi vuonna 1949. Sen julkaiseminen lopetettiin vuonna 1982, mutta sitä on julkaistu vielä myöhemminkin monissa lehdissä.

Suomessa Tom ja Jerry seikkailivat Yhtyneiden Kuvalehtien Nakke Nakuttaja -lehdessä 1950-luvulta 1970-luvulle. Oman lehtensä kaksikko sai vuonna 1979. Yhtyneiden nimi muuttui Otavamediaksi vuonna 2010. Lehden julkaiseminen suomeksi päättyi 2016.

Kenelle?

Kaikenikäiset hauskojen sarjakuvien ystävät

Ilmestyy

6 numeroa vuodessa

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram