Tiede Luonto

Tiede Luonto on Tiede-lehden luontoaiheinen sisarlehti, joka alkaa ilmestymään toukokuussa 2019.

Tiede Luonto -lehden aihealueita ovat muun muassa kasvit, eläimet, sää, luonnonilmiöt ja ilmastonmuutos. Juttuja on luvassa lisäksi muun muassa ympäristöongelmista, luonnon terveysvaikutuksista ja luontomatkailusta. Monipuolisen sisällön lisäksi siinä on runsaasti näyttäviä kuvia.

Aiheita käsitellään suomalaisia kiinnostavasta näkökulmasta ja ymmärrettävällä tavalla. Lehti ilmestyy 6 kertaa vuodessa.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Tiede Luonto on lehti elämään uteliaasti suhtautuville. Se vastaa ajankohtaisiin kysymyksiin luonnosta ja ympäristöstä, mutta tarjoaa samalla myös yllätyksiä ja oivalluksia.

Tiede Luonto on sekä tiedelehti että luontolehti, joka tarjoaa luotettavaa tutkimukseen pohjautuvaa kiehtovaa tietoa, viihdettä ja älykästä sisältöä.

Lehden päätoimittajana toimii Jukka Ruukki.

Ensimmäinen numero ilmestyi 9.5.2019.

Kenelle?

Elämään uteliaasti suhtautuville

Ilmestyy

6 kertaa vuodessa

Julkaisija

Sanoma Media Finland Oy

Päätoimittaja

Jukka Ruukki

Ensimmäinen numero

9.5.2019

Levikki

-

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

-

Irtonumero

-

ISSN

-

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram