Teen Vogue

Muoti alkaa tästä! Kukapa nuori fashionista ei rakastaisi Teen Vogueta? Yli 100 vuoden ajan muodin etulinjassa kulkenut Vogue on maailman luetuin muotilehti ja Teen Vogue seuraa sen rikasta perinnettä.

Muotia, tyyliä, kauneutta, musiikkia ja paljon muuta. Teen Vogue tuo ideat suoraan muotinäytösten lavoilta, ja esittelee muotialan parhaat ja kirkkaimmat tähdet, Hollywoodin julkkikset ja nousevat musiikkistarat – 10 kertaa vuodessa.

Vuonna 2003 aloittaneen Teen Voguen painetun lehden julkaiseminen lopetettiin joulukuussa 2017.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Teen Vogue on teinitytöille suunnattu yhdysvaltalainen muoti- ja lifestylelehti. Lehden mukana pysyt mukana tärkeimpien trendien ja sesongin keskeisen muodin mukana. Sen muita aihealueita ovat amerikkalaiset julkkikset, elokuvat, musiikki ja shoppailu.

Teen Vogue tarjoaa hyviä neuvoja itseluottamuksen, kehonkuvan ja itsetunnon kehittämiseen. Siinä on artikkeleja kansikuvapojista ja TV:n hittisarjoista. Teen Vogue on "käsilaukun kokoinen" lehti, joka on helppo ottaa mukaan matkalle. Suunnattu yli 14-vuotiaille tytöille.

Ketkä lukevat Teen Vogueta?

Teen Vogue on teini-ikäisten tyyliä, muotia, kauneutta, terveyttä ja viihdettä käsittelevä lehti. Kymmenen kertaa vuodessa ilmestyvä nuorisolehti kuvaa teinien muotia upeiden valokuvien, maailmanluokan tyylien, muotialan kirkkaimpien tähtien, terveys- ja perheuutisten sekä kauneusvinkkien kautta.

Teen Voguen lukija on nuori nainen, joka on kiinnostunut tyylistä, koulutuksesta, hyväntekeväisyydestä, kauneudesta ja terveydestä. Innokkaimmat lehden lukijat ostavat kaksi numeroa joka kuukausi – yhden, jonka kuvia voi leikellä koristamaan oman huoneen seiniä ja toisen, jonka voi lukea ja säästää pitkäksi ajaksi omaan "tyylikirjastoon".

Mitä saat joka numeron mukana:

  • Puhetta muodista: Nämä kuvakeskeiset sivut ovat täynnä paparazzi- ja backstage-kuvia kirkkaimmista tähdistä, kuten Agyness Deyn, Kate Bosworthy, Miley Cyrus ja Jonas Brothers.
  • Kauneusblogit: Oletko koskaan miettinyt minkälaista olisi vierailla Chanelin päämajassa Pariisissa? Hengailla Valentinon kanssa italialaisessa kylässä? Ottaa surffaustunteja 13-vuotiaalta ammattilaiselta Kaliforniassa? Tällaisia asioita saat sekä tietysti backstage salaisuuksia hiustenhoitoon ja how to -oppaita kauniisiin meikkeihin.
  • Näkökulmia: Muotimaailman tuoreimmat uutiset, eksklusiivisia juttuja sesongin pakollisista asusteista, vierailuja muotisuunnittelijoiden studioille, neuvoja vaatekriiseihin sekä lukemattomia persoonallisia tyylijuttuja tavallisilta Teen Voguen lukijoilta.
  • Mistä puhutaan: Viihdeosiossa keskustellaan elokuvista, musiikista, gadgeteista ja näyttelijöistä. Kuvittele Ali Lohan tiskaamassa uudessa reality-sarjassaan, Pete Wentzin tyylivinkit, indie-musiikin tähti Vampire Weekend Pariisin yössä.
  • Piirteet: Kaikki Teen Voguessa julkaistava suodatetaan muodin ja tyylin linssin läpi. Lehden uusimmissa numeroissa ovat esiintyneet muun muassa Hayden Panettiere (Heroes), Blake Lively (Gossip Girl), Ellen Page ja Rihanna.

Teen Voguen tekijät ovat intohimoisia kulttuuri- ja tyyli-intohimoisia kirjoittajia, jotka tietävät muodin, musiikin ja elokuvien skuupit ennen kuin ne ehtivät muualle maailmaan. He ovat asiantuntijoita tunnistamaan teinien tavoittelemia trendejä. Myös tietoa terveydestä ja kauneusasiaa, joilla on väliä lukijoille.

Teen Vogue on intensiivisen visuaalinen lehti, joka tarjoaa moderneja ja eloisia muotijuttuja maailman parhaiden valokuvaajien kuvilla höystettynä. He matkustavat ympäri maailmaa paikkoihin, jotka kyllästävät jutut seikkailuhengellä, hienostuneisuudella ja tyylikkäällä omaperäisyydellä.

Lehden päätoimittaja on Amy Astley, joka on yhdistänyt katutyylin huippumuotiin ja populaarikulttuuriin tavalla, joka on tehnyt Teen Voguesta yli miljoonalevikkisen teinien lifestyle-brändin. Vuonna 2009 Astley julkaisi ensimmäisen kirjansa, The Teen Vogue Handbook: An Insider’s Guide to Careers in Fashion, joka on nuorten aikuisten pikaopas muotiin, designiin, tyyliin, valokuvaukseen ja journalismiin. Teos vahvistaa tyylikkäästi Teen Voguen mottoa, joka on Fashion Starts Here - muoti alkaa tästä.

Lehden nettisivuilta löydät tuoreita artikkeleja muodista, viihteestä, kauneudesta ja omasta elämästä.

Teen Vogue on myynnissä Lehtipisteissä kaikkialla Suomessa sekä tilattavissa mukana kulkevana digitaalisena lehtenä.

Kenelle?

Muodista ja viihteestä kiinnostuneille teineille

Ilmestyy

Kerran kuussa, 12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Condé Nast

Päätoimittaja

Amy Astley

Ensimmäinen numero

Helmi-maaliskuu/2003

Levikki

1 011 388 (AAM 2014)

Lukijamäärä

5 000 000 (MRI 2014)

Lukijaprofiili

95 % naislukijoita, 7 % mieslukijoita, lukijoiden mediaani-ikä 24

Irtonumero

5,50 € (Lehtipiste)

ISSN

1540-2215

Maa

Yhdysvallat

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram