Tävla & Vinn

Ruotsinkielinen Tävla & Vinn on ristikkolehti, joka haluaa saada lukijansa hymyilemään. Se tarjoaa ristikoita, kryptoja ja sanatehtäviä kaikenikäsille ratkojille, jotka kaipaavat uusia haasteita.

Humoristisesta otteestaan tunnettu lehti tarjoaa ajankohtaisiin tapahtumiin liittyviä viihdyttäviä ja kehittäviä tehtäviä kauniiseen ja moderniin muotoon pakattuna.

Hemmottele itseäsi Tävla & Vinn -lehden tilauksella tai anna lehtitilaus lahjaksi!

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Tävla & Vinn (suom. "Kilpaile ja voita") on ruotsalainen kuukausittain ilmestyvä ristikkolehti, jota julkaisee Bonnier Tidskrifter.

Tävla & Vinn on lehti, joka haluaa saada sinut hymyilemään. Se on sopivan haastava ja sisältää jotain niin vanhoille kuin nuorillekin. Sanaristikoissa, kuvaristikoissa, ristisanatehtävissä, kryptoissa ja sanaleikeissä vaihtelevat ajankohtaiset tapahtumat. Kaikki kauniisti pakattuna nykyaikaiseen muotoon.

Täydellinen ristikkolehti heille, jotka haluavat edetä helpommista ristikkolehdistä ja kaipaavat hieman uusia haasteita. Lehti tunnetaan humoristisesta otteestaan, mikä tekee siitä viihdyttävää ja kehittävää luettavaa. Joka numerossa myös hauska julkkissarjakuva.

Oletpa sitten 10- tai 90-vuotias löydät lehdestä varmasti mukavaa ajanvietettä haastavien tehtävien parissa 12 kertaa vuodessa.

Kenelle?

Hieman haastavampien ristisanatehtävien ystäville

Ilmestyy

12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Bonnier Tidskrifter AB

Päätoimittaja

Ulrika Falk

Ensimmäinen numero

1990

Levikki

-

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

73 % naislukijoita, 27 % mieslukijoita

Irtonumero

5,70 € (Lehtipiste)

ISSN

1101-1696

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram