Taste of Home on yhdysvaltalainen ruokalehti. Sen perusti Reiman Publications -kustantamon julkaisija Roy Reiman. Nykyisin lehden omistaa Reader's Digest Association, joka julkaisee Reader's Digest -lehteä ja sen suomenkielistä painosta Valittuja Paloja. Se osti Reimanin vuonna 2002.
Yhdysvaltain suosituin ruokalehti
Taste of Home on toiminut ystävällisenä aitojen ja koko perheen reseptien jakajana jo vuodesta 1993 lähtien. Sen levikki on noin 3,4 miljoonaa kappaletta, mikä tekee siitä Yhdysvaltain suurimman ja luetuimman ruokalehden.
Lehden joka toinen kuukausi ilmestyvä numero tarjoaa kymmeniä keittiötestattuja kotitekoisia reseptejä ja ruoanlaittovinkkejä. Iso osa resepteistä on lukijoiden lähettämiä, eikä huipputason gourmet-kokkien suunnittelemia, joten ne ovat käytännöllisiä ja sisältävät jokapäiväisiä ja helposti saatavilla olevia ainesosia. Illallismenun suunnittelu ei ole koskaan ollut hauskempaa!
Käytännöllisiä reseptejä, rahaa säästäviä aterioita, terveellisiä annoksia sekä rentoja, mutta viihdyttäviä ideoita. Kauniita värikuvia annoksista, askel askeleelta eteneviä ohjeita sekä ruoanvalmistuksen salaisuuksia ja vinkkejä. Kaikki lehden reseptit alkupaloista pääruokaan ja lisukkeista jälkiruokiin ovat kulinaristien ja asiantuntijoiden testaamia, joten voit olla varma, että onnistut niissä myös omassa keittiössäsi.
Lehdestä ilmestyy vuosittain useita erikoisnumeroita, kuten hyvinvointinumero, kevään juhlien erikoisnumero, paluu kouluun -numero, halloween-numero, kiitospäivän numero ja lomanumero. Lukijat arvostavat myös lehden vaalimaa yhteisöllisyyttä. Samanhenkiset kotikokit jakavat reseptejä, vinkkejä ja suosikkiaterioita, humoristisia ja sydäntä lämmittäviä anekdootteja ja jopa kurkistuksia heidän omiin keittiöihinsä.
Taste of Home on aikakauslehti kaikille kotikokeille sekä illanistujaisia ja juhlia järjestäville emännille ja isännille, jotka arvostavat käytännöllisiä reseptejä.
- Yli 200 suosittua reseptiä ja vinkkiä
- Helppoja reseptejä, arkisilla ainesosilla
- Värikuva jokaisesta ruokalajista
Lehti ei ole Suomessa irtonumeromyynnissä, mutta se on tilattavissa kaikilla laitteilla luettavana ja kaikkialla mukana kulkevana digilehtenä. Tilaus sopii erinomaisesti myös lahjaksi innokkaille kotikokeille ja ruokaharrastajille.
Taste of Homen historiaa
Lehden ensimmäinen numero julkaistiin vuonna 1993 ja siinä käsiteltiin reseptien vaihtoa ja keskilännen keittiön antimia. Lehti oli alunperin riippuvainen vain tilausmyynnistä, eikä se sisältänyt lainkaan mainoksia. Syksyllä 2007 sen julkaisija alkoi kuitenkin myymään lehteen mainoksia.
Ruokaharrastajat pääsevät lukemaan kaikki Taste of Homessa ja sen sisarlehdissä julkaistuihin resepteihin lehden verkkosivuilla. Lehteä voi seurata myös sosiaalisessa mediassa, ja sillä on myös oma verkkokauppa, jossa myydään muun muassa keittokirjoja, e-kirjoja, keittiö- ja leivontavälineitä sekä kodin ja puutarhan tuotteita.
Lehti julkaisee vuosittain myös lehden sisältöön perustuvaa reseptikokoelmeaa ja kaksi keittokirjaa (The Taste of Home Cookbook ja The Taste of Home Baking Book). 2000-luvun alusta Taste of Home on järjestänyt ympäri Yhdysvaltoja kokkikouluja, jossa osallistujat pääsevät oppimaan ruoanlaittoa lehdestä tunnettujen kokkien kanssa. Kokkikoulu toimii myös verkossa.