Taste of Home

Taste of Home on yksi maailman johtavista ruokamedioista ja Yhdysvaltain suosituin ruokalehti.

Lehden pääsisältöä ovat aidot ja perheystävälliset ruoat ja reseptit, joista suurin osa on lukijoiden ja tavallisten kotikokkien lähettämiä käytännöllisiä suosikkireseptejä. Kaikki reseptit ovat lehden koekeittiön testaamia ja ne sisältävät jokapäiväisiä ainesosia.

Reseptejä, edullisia aterioita, terveellistä ruokaa sekä rentoja ja viihdyttäviä ideoita. Kauniit värikuvat kaikista annoksista ja askel askeleelta etenevät ohjeet kaikkiin annoksiin alkupaloista pääruokaan ja lisukkeista jälkiruokiin.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Taste of Home on yhdysvaltalainen ruokalehti. Sen perusti Reiman Publications -kustantamon julkaisija Roy Reiman. Nykyisin lehden omistaa Reader's Digest Association, joka julkaisee Reader's Digest -lehteä ja sen suomenkielistä painosta Valittuja Paloja. Se osti Reimanin vuonna 2002.

Yhdysvaltain suosituin ruokalehti

Taste of Home on toiminut ystävällisenä aitojen ja koko perheen reseptien jakajana jo vuodesta 1993 lähtien. Sen levikki on noin 3,4 miljoonaa kappaletta, mikä tekee siitä Yhdysvaltain suurimman ja luetuimman ruokalehden.

Lehden joka toinen kuukausi ilmestyvä numero tarjoaa kymmeniä keittiötestattuja kotitekoisia reseptejä ja ruoanlaittovinkkejä. Iso osa resepteistä on lukijoiden lähettämiä, eikä huipputason gourmet-kokkien suunnittelemia, joten ne ovat käytännöllisiä ja sisältävät jokapäiväisiä ja helposti saatavilla olevia ainesosia. Illallismenun suunnittelu ei ole koskaan ollut hauskempaa!

Käytännöllisiä reseptejä, rahaa säästäviä aterioita, terveellisiä annoksia sekä rentoja, mutta viihdyttäviä ideoita. Kauniita värikuvia annoksista, askel askeleelta eteneviä ohjeita sekä ruoanvalmistuksen salaisuuksia ja vinkkejä. Kaikki lehden reseptit alkupaloista pääruokaan ja lisukkeista jälkiruokiin ovat kulinaristien ja asiantuntijoiden testaamia, joten voit olla varma, että onnistut niissä myös omassa keittiössäsi.

Lehdestä ilmestyy vuosittain useita erikoisnumeroita, kuten hyvinvointinumero, kevään juhlien erikoisnumero, paluu kouluun -numero, halloween-numero, kiitospäivän numero ja lomanumero. Lukijat arvostavat myös lehden vaalimaa yhteisöllisyyttä. Samanhenkiset kotikokit jakavat reseptejä, vinkkejä ja suosikkiaterioita, humoristisia ja sydäntä lämmittäviä anekdootteja ja jopa kurkistuksia heidän omiin keittiöihinsä.

Taste of Home on aikakauslehti kaikille kotikokeille sekä illanistujaisia ja juhlia järjestäville emännille ja isännille, jotka arvostavat käytännöllisiä reseptejä.

  • Yli 200 suosittua reseptiä ja vinkkiä
  • Helppoja reseptejä, arkisilla ainesosilla
  • Värikuva jokaisesta ruokalajista

Lehti ei ole Suomessa irtonumeromyynnissä, mutta se on tilattavissa kaikilla laitteilla luettavana ja kaikkialla mukana kulkevana digilehtenä. Tilaus sopii erinomaisesti myös lahjaksi innokkaille kotikokeille ja ruokaharrastajille.

Taste of Homen historiaa

Lehden ensimmäinen numero julkaistiin vuonna 1993 ja siinä käsiteltiin reseptien vaihtoa ja keskilännen keittiön antimia. Lehti oli alunperin riippuvainen vain tilausmyynnistä, eikä se sisältänyt lainkaan mainoksia. Syksyllä 2007 sen julkaisija alkoi kuitenkin myymään lehteen mainoksia.

Ruokaharrastajat pääsevät lukemaan kaikki Taste of Homessa ja sen sisarlehdissä julkaistuihin resepteihin lehden verkkosivuilla. Lehteä voi seurata myös sosiaalisessa mediassa, ja sillä on myös oma verkkokauppa, jossa myydään muun muassa keittokirjoja, e-kirjoja, keittiö- ja leivontavälineitä sekä kodin ja puutarhan tuotteita.

Lehti julkaisee vuosittain myös lehden sisältöön perustuvaa reseptikokoelmeaa ja kaksi keittokirjaa (The Taste of Home Cookbook ja The Taste of Home Baking Book). 2000-luvun alusta Taste of Home on järjestänyt ympäri Yhdysvaltoja kokkikouluja, jossa osallistujat pääsevät oppimaan ruoanlaittoa lehdestä tunnettujen kokkien kanssa. Kokkikoulu toimii myös verkossa.

Kenelle

Kaikentasoisille kotikokeille

Ilmestyy

6 numeroa vuodessa

Julkaisija

Reader's Digest Association

Päätoimittaja

Catherine M. Cassidy

Ensimmäinen numero

1993

Levikki

3 257 200

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

85 % naislukijoita, 15 % mieslukijoita (Taste of Home Mission Statement 2016)

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnisä Suomessa

ISSN

1071-5878

Maa

Yhdysvallat

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram