Stuff

Maailman myydyin gadget-lehti jo yli vuosikymmenen, Stuff, rankkaa kaiken älypuhelimista kotiteattereihin. Se on etupäässä miehille suunnattu lehti täynnä suuria tarinoita, huipputeknologiaa ja teräviä mielipiteitä.

Etsitpä sitten uusia tuotteita, haluat saada enemmän irti nykyisistä vempaimistasi tai jännittää mitä teknologiaa tulevaisuus tuo tullessaan, on kuukausittain ilmestyvä Stuff lehti Sinulle.

Stuff-lehti tilattavissa nyt Suomeen kaikilla laitteilla toimivana ja mukana kulkevana digilehtenä!

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Stuff-lehden logo

Stuff on brittiläinen miehille suunnattu aikakauslehti, joka sisältää kuluttajaelektroniikan arvosteluja ja tulevaisuuden teknologioiden ennakoita. Lisäksi lehdessä on muita miesyleisöä yleisesti kiinnostavia artikkeleja.

Alkuperäisen Britannian painoksen lisäksi Stuff ilmestyy tai on ilmestynyt seuraavissa maissa: Yhdysvallat, Turkki, Saksa, Venäjä, Tšekki, Ranska, Alankomaat, Ukraina, Espanja, Romania, Liettua, Kiina, Filippiinit, Thaimaa, Taiwan, Malesia, Intia, Indonesia, Singapore, Meksiko, Korea, Puola, Portugal, Vietnam sekä Lähi-idässä.

Stuff-lehden historiaa

Stuff alkoi ilmestymään Britanniassa marraskuussa 1996 ja sitä julkaisi Dennis Publishing. Kahdesti kuussa ilmestynyt julkaisu seurasi FHM:n ja Loadedin kaltaisia lehtiä, joiden kohderyhmää olivat kulutustavaroista ja -elektroniikasta kiinnostuneet nuoret miehet.

Levikin laskettua lehden painopiste siirtyi enemmän lifestyleen, ennen kuin Dennis Publishing päätti lehden lopettamisesta 1998. Kilpaileva kustantaja Haymarket osti lehden tammikuussa 1999 ja lehden fokus siirrettiin takaisin kuluttajaelektroniikkaan. Dennis säilytti kaupassa lehden julkaisuoikeudet Amerikassa ja alkoi julkaisemaan samana vuonna Yhdysvalloissa Maxim-miestenlehden rinnalla. Kesäkuussa 2007 pääomasijoitusyhtiö Quadrangle Group osti Dennis Publishingin Yhdysvaltain toiminnon ja lakkautti lehden Yhdysvaltain painoksen myöhemmin samana vuonna.

Minkälainen lehti Stuff on?

Stuff-lehden Britannian painos keskittyi pääasiassa kuluttajaelektroniikkaan, vempaimiin ja lifestyle-tuotteisiin, kuten iPodeihin, matkapuhelimiin, tietokoneisiin, audio-visuaalisiin tarvikkeisiin ja muihin innovatiiviisiin tuotteisiin. Lehden kannessa esiintyy usein vähäpukeinen nainen poseeraamassa lehdessä esitellyn tuotteen tai tuotteiden kanssa.

Stuff sisältää useita syvällisempiä artikkeleja, kuten kannettavien tietokoneiden, musiikkisoitinten ja digikameroiden arvosteluja, teknologia-aiheisen pääkirjoituksen sekä mainontaa. Vakiopalstoja ovat muiden muassa "Adrenaline Junkie" -artikkeli ja tulevaa teknologiaa ennakoivat sivut, kuten "Rumour Mill" ja viimeisen sivun "Next Big Thing?".

"Hot Stuff" on lehden uutisosio, jossa esitellään uusia tai vielä julkaisemattomia tuotteita. Lisäksi lehdessä on monenlaisia Top 10 -listauksia, joissa listataan esimerkiksi parhaita markkinoilla olevia mediasoittimia, älypuhelimia, tietokoneita, kannettavia tietokoneita, digitaalisia kameroita, televisioita, videokameroita, hi-fiä, kotiteattereita, pelituotteita, urheilutuotteita ja kodintekniikkaa.

Lehdessä on omat sivunsa myös lukijoiden palautteille ja mielipiteille, sekä "My Gadget Life" -kolumni, jossa joku tunnettu henkilö kertoo teknologiasta, josta on ollut hänelle hyötyä.

Lehti on läpikäynyt useita isoja muutoksia vuosien varrella. Vuonna 2014 se ilmoitti, ettei se enää käytä kansikuvissaan naismalleja, koska sen mukaan lukijat ostavat nyt helpommin lehteä ja ns. Lads-lehtien aika on mennyt ohitse.

Ilmestyy

12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Haymarket Media Group

Päätoimittaja

Guy Cocker

Ensimmäinen numero

marraskuussa 1996

Levikki

70 325 (printti + digitaalinen, 2014)

Lukijamäärä

maailmanlaajuisesti yli miljoona lukijaa

Lukijaprofiili

-

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

ISSN

1364-9639

Maa

Iso-Britannia

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram