Soccer 360

Soccer 360 on kansainvälinen jalkapallolehti, joka ilmestyy kuusi kertaa vuodessa. Se kattaa eurooppalaiset jalkapallosarjat Serie A:sta Valioliigaan ja Bundesliigasta La Ligaan sekä kaikki suurimmat jalkapallotapahtumat ja -turnaukset, mukaan lukien Mestareiden liiga, Eurooppa-liiga sekä MM- ja EM-kilpailut.

Lehti sisältää parhaiden jalkapallotoimittajien jalkapalloviihdettä, artikkeleja, haastatteluja, joukkue- ja pelaajaprofiileja, keskustelua pelaajasiirroista ja taktiikoista, tilastoja ja paljon muuta. Lähes joka numeron mukana tulee iso fanijuliste.

Soccer 360 -lehti tilattavissa Suomeen kotiin kannettuna vuoden määräaikaistilauksena, joka sisältää 6 numeroa!

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Soccer 360 -lehden logo

Soccer 360 (aik. Soccer Italia) on vuonna 2006 perustettu italialainen jalkapallolehti. Se ilmestyy kuusi kertaa vuodessa englanninkielisenä ja sitä jaetaan kaikkialla maailmassa.

Lehdessä käsitellään pääasiassa Euroopan jalkapallosarjoja, mukaan lukien Serie A, Valioliiga, Bundesliiga ja La Liga, sekä muita sarjoja, kuten yhdysvaltain MLS-sarjaa. Se kattaa kaikki maailman suurimmat jalkapallotapahtumat, mukaan lukien Mestareiden liiga, Eurooppa-liiga, MM- ja EM-karsinnat sekä niiden loppukilpailut.

Soccer 360 on lehti täynnä parhaiden jalkapallotoimittajien tuottamaa jalkapalloviihdettä, syvällisiä artikkeleja, värikuvia, loistavia tähtien haastatteluja, joukkue- ja pelaajaprofiileja, taktiikoita, keskustelua pelaajasiirroista, tuloksia, tilastoja ja paljon muuta.

Lehdessä tavallista suurempi sivukoko ja se tuotetaan viimeisimpiä suunnittelu- ja painotekniikoita käyttäen. Useimman numeron mukana tulee iso irrotettava juliste, joissa esiintyvät lajin parhaat pelaajat ja joukkueet.

Soccer 360:a ei myydä Suomessa irtonumerona, mutta sen voi tilata kotiin asti kannettuna vuoden määräaikaisella tilauksella (6 numeroa).

Tutustu myös lehden viralliseen verkkosivustoon.

Kenelle?

Eurooppalaista jalkapalloa seuraaville

Ilmestyy

6 numeroa vuodessa

Julkaisija

Direct Image Media

Ensimmäinen numero

2006

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

Maa

Italia

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram