Åka Skidor

Åka Skidor on ollut Ruotsin johtava hiihtolehti vuodesta 1975 lähtien. Mikään toinen lehti ei pysty tarjoamaan yhtä hyödyllistä tietoa hiihdosta ja laskettelusta. Se vie lukijat mukanaan hiihtokohteisiin Ruotsissa ja ulkomailla, testaa varusteet, raportoi uusista hiihtokeskuksista, trendeistä ja muodista sekä haastattelee mielenkiintoisia hiihtoalan ihmisiä.

Lehden jokainen numero sisältää hyvin kirjoitettuja ja mielenkiintoisia oppaita ja korkealaatuisia hiihtokuvia. Lehden matkakertomukset ovat informatiivisia, viihdyttäviä ja inspiroivia. Åka Skidor on saanut useita tunnustuksia upeasta ulkoasustaan ja korkealaatuisista valokuvistaan.

Lehti tilattavissa nyt Suomeen puolen vuoden (4 numeroa) tai vuoden (8 numeroa) määräaikaistilauksena!

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Åka Skidor - Skidåkarnas tidning

Åka Skidor on ollut Skandinavian suurin hiihtolehti perustamisestaan lähtien vuonna 1975. Lehti inspiroi kaikkia harrastajia tekemään hiihdosta jännittävää ja opastaa lukijoitaan hiihtoretkien valinnassa ja varustehankinnoissa. Åka Skidorin tunnustetut hiihtokuvaajat takaavat, että lehti sisältää aina maailman huipputason hiihtokuvia. Lehteä julkaisee Akaskidor.se ja se ilmestyy kahdeksan kertaa vuodessa.

Åka Skidorin lukijat saavat tietoa uusimmista tuotteista, ensimmäisen luokan avustusta hiihtotaitojen kehittämiseen ja parhaita vinkkejä hiihtolomille. Löydät lehdestä vinkkejä loistaviin hiihtokohteisiin, inspiroivia artikkeleja hiihtoseikkailuista sekä parhaiden varusteiden ja gadgettien testejä. Tapaat myös muita lukijoita, hiihtoharrastajia, jotka ovat kiinnostuneita lähes kaikesta hiihtämiseen liittyvästä.

Parhaat hiihtokeskukset, parhaat laskut, parhaat sukset – me autamme sinua elämään unelmaasi.

-Tobias Liljeroth

Åka Skidor on Ruotsin johtava hiihto- ja laskettelulehti, joka on 35 vuoden ajan luonut trendejä ja lisännyt mielenkiintoa hiihtoa ja laskettelua kohtaan. Sen ensimmäinen numero tuli ulos talvella 1974/75, samana vuonna kun Ingemar Stenmark teki läpimurtonsa. Se on Ruotsin ainoa hiihtolehti, josta löydät parhaat vinkit hiihtoreissuille ja -välineisiin.

Lehden verkkosivut åkaskidor.se on suunnattu heille, jotka rakastavat lunta ja laskettelua. Sivuilla tarjotaan tuoreimpia uutisia hiidon maailmasta, osto-oppaita, matkavinkkejä ja parhaita kohteita. Ne inspiroivat kaikkia hiihdon harrastajia mielenkiintoisella luettavalla ja opastavat lukijoita tekemään oikeita valintoja hiihtoretkien ja varusteiden suhteen.

  • Uutisia, inspiraatiota ja hiihtoseikkailuja
  • Vinkkejä harjoitteluun, tekniikoita ja harjoituksia, joilla kehityt paremmaksi
  • Matkakertomuksia eri hiihtokeskuksista
  • Osta-oppaita ja varustetestejä
  • Inspiroivia videoita
  • Oma verkkokauppa
  • Hiihtoharrastajien blogeja

Katso lehti myös sosiaalisessa mediassa, kuten Facebookissa ja Instagramissa.

Kenelle?

Hiihdosta kiinnostuneet miehet ja naiset

Ilmestyy

8 numeroa vuodessa

Julkaisija

Egmont Tidskrifter AB

Päätoimittaja

Patrik Leje

Ensimmäinen numero

1975

Levikki

9 500 (TS-upplaga 2015)

Lukijamäärä

65 000 (Orvesto 2015)

Lukijaprofiili

65 % mieslukijoita, 35 % naislukijoita

Irtonumero

7,40 € (Lehtipiste, 2016)

ISSN

0348-1379

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram