Golf Monthly

Golf Monthly on täynnä tietoa, joka auttaa parantamaan omaa peliä.

Vie pelisi seuraavalle tasolle Britannian huippuammattilaisten ja valmentajien vinkeillä ja harjoituksilla. Lehden puolueettomien varustearvostelujen avulla varmistat, että ostat vain parhaita tuotteita budjetista riippumatta. Etsitkö seikkailua ystävien kanssa? Golf Monthly tarjoaa ideoita missä kannattaa pelata niin Britanniassa kuin muualla maailmassakin.

Kuukausittain ilmestyvä Golf Monthly on Britannian vanhin ja luetuin golflehti, joka sopii niin aloittelijoille kuin kokeneille pelaajillekin. Kaikille, jotka haluavat tulla paremmaksi!

Golf Monthly tilattavissa nyt Suomeen kotiin kannettuna vuoden määräaikaistilauksena, joka sisältää 13 numeroa.

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Golf Monthly – Lehti golffareilta golffareille

Golf Monthly -lehden logo

Golf Monthly on kuukausittain ilmestyvä brittiläinen golflehti, jota julkaisee Time Inc. UK (aik. IPC Media). Sen päätoimittaja on Michael Harris.

Lehden perusti vuonna 1911 Harold Hilton, kahden avoimen ja kahden amatöörimestaruuden voittaja. Golf Monthly on Britannian pisimpään ilmestynyt ja luetuin golflehti.

Golf Monthlyä kirjoittavat golfinpelaajat ja se on suunnattu golfinpelaajille. Se keskittyy saamaan lukijat heittäytymään intohimoisen harrastuksensa pauloihin tarjoamalla poikkeuksellisen korkealaatuista sisältöä pelistä kaikilla tasoilla.

Jokainen Golf Monthlyn numero on täynnä opettavaisia vinkkejä, ohjeita ja neuvoja Britannian top 25 valmentajilta, jotka auttavat pelaajia parantamaan omia taitojaan. Lisäksi lehdessä on vaatteiden ja varusteiden puolueettomia arvosteluja, lajin isoimpien nimien ja ammattilaisten haastatteluja sekä vuorovaikutteista sisältöä lukijoiden kanssa. Lehden matkailusivut tarjoavat tietoa ja ehdotuksia parhaista pelipaikoista Britanniassa ja muualla maailmassa sekä majoitussuosituksia.

Lehden sisältö on paketoitu nykyaikaiseen ja tyylikkääseen muotoon, mikä tekee siitä helposti lähestyttävän julkaisun kaiken tasoisille golfinpelaajille aloittelijoista kokeneisiin konkareihin.

Saatavilla lehtipisteistä kautta maan (irtonumeron hinta 5,90 euroa/numero, 2016) sekä tilattavissa kotiin kannettuna vuoden määräaikaistilauksena, joka käsittää 13 numeroa.

Golf Monthly lyhyesti

  • Perustettu 1911 Skotlannissa golfmestari Harold Hiltonin toimesta
  • Golfaajilta golfaajille tehty lehti hemmottelee kaikkia pelaajia
  • Varustearvosteluja, vinkkejä valmentajilta ja huippuammattilaisilta sekä mielenkiintoisia haastatteluja
  • Yli 200 asiantuntevaa valmennusvideota Golf Monthlyn YouTube-kanavalla
  • Saatavilla myös digitaalisena versiona

Katso myös:

Kenelle?

Golfin harrastajille

Ilmestyy

13 numeroa vuodessa

Julkaisija

Time Inc. UK

Päätoimittaja

Michael Harris

Ensimmäinen numero

1911

Levikki

48 489 (ABC 2014)

Lukijamäärä

393 000

Lukijaprofiili

86 % mieslukijoita, 14 % naislukijoita

Irtonumero

5,90 € (Lehtipiste)

ISSN

0017-1816

Maa

Iso-Britannia

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram