Mountain Bike Rider

Mountain Bike Rider eli MBR on täydellinen oppaasi maastopyöräilyn maailmaan.

Tämän brittiläisen 13 kertaa vuodessa ilmestyvän maastopyöräilylehden joka numero on täynnä vinkkejä, joiden avulla kehityt pyöräilijänä ja nautit maastopyräilystä enemmän, kattavia pyörä- ja tuotearvosteluja, joiden avulla teet fiksuja hankintoja budjetista riippumatta ja saat inspiraatiota loistavista pyöräilymaastoista. Kaikkea mitä tarvitset hypätäksesi pyörän selkään ja lähteäksesi ajamaan!

MBR tilattavissa nyt Suomeen vuoden tai kahden vuoden tilausjaksolla painettuna lehtenä kotiin kannettuna tai kätevänä digitaalisena versiona!

Katso Mountain Bike Rider-lehtitarjous tästä ja tilaa lehti kotiin kannettuna edulliseen hintaan:

Mountain Bike Rider (MBR)

Mountain Bike Rider (MBR) on 13 kertaa vuodessa ilmestyvä maastopyöräilyä käsittelevä aikakauslehti, jota julkaisee brittiläinen Time Inc. (UK) Ltd. Lehden päätoimittaja on Danny Milner. Se on ilmestynyt maaliskuusta 1997 lähtien.

Britannian johtava maastoajon lehti maastopyöräilijöille

MBR on "kaikki mitä sinun tarvitsee tietää" -oppaasi maastopyöräilyyn. Se on täynnä asiantuntijoiden neuvoja, jotka auttavat sinua kehittymään maastopyöräilijänä, kattavia pyörä- ja tuotearvosteluja, jotta ostat vain parhaita tuotteita budjetistasi riippumatta sekä inspiraatiota pyöräilykohteisiin niin Britanniassa kuin muuallakin. Kaikki mitä tarvitset maastopyöräilyyn!

Joka numerossa lisäksi ainutlaatuinen sekoitus mielenkiintoisia artikkeleja maastopyöräilystä, lukijapalstoja ja irrotettavia reittioppaita.

Tilaaminen

Mountain Bike Rider -lehti on tilattavissa Suomeen suoraan kustantajan (Time Inc.) verkkokaupasta.

Näin tilaat lehden itsellesi tai lahjaksi:

  1. Siirry verkkokauppaan katso tarjous -linkistä.
  2. Valitse toimitusmaaksi Finland, jolloin hinnat muuttuvat euroiksi.
  3. Valitse painettu lehti tai digilehti. Hinnat sisältävät toimituskulut.
  4. Valitse tilaatko lehden lahjaksi.
  5. Valitse vuoden (13 numeroa) tai kahden vuoden (26 numeroa) tilausjakso.
  6. Siirrä tuote ostoskoriin ja täytä tilaustiedot.
  7. Maksa tilaus turvallisesti luottokortilla tai PayPalilla.

Tilauksen voi maksaa Visa-, MasterCard- ja American Express -luottokorteilla sekä PayPalilla.

Maksun jälkeen saat 14 päivän sisällä tilausvahvistuksen, joka sisältää tilatun lehden tiedot, tilausjakson pituuden, yhteystietosi, tilausjakson ensimmäisen numeron lähetyspäivän, tilausnumeron (jota tarvitaan tilausmuutoksissa) sekä asiakaspalvelun yhteystiedot.

Saat tilausjakson ensimmäisen numeron kahdeksan (8) viikon kuluessa tilauksen viimeistelystä.

Jos tilaat digitaalisen lehden tai yhdistelmätilauksen, johon sisältyy digilehti, voit ladata lehden oman sovelluksen AppStoresta (iPhonet ja iPadit). Kun olet ladannut sovelluksen, avaa kirjasto ja tilaamasi lehti. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa "I have subscription" ja täytä lyhyt lomake. Voit kirjautua nyt sovellukseen ja ladata uusimman lehden. Huomaa, että digilehti on vain tilaajan käytössä.

Painetun lehden tilaukseen sisältyy lyhyt digilehden kokeilujakso.

Päätoimittajalta

"Miksi tilata MBR-lehti? Koska meillä on jotakin kaikille budjeteille ja kaikille pyöräilijätyypeille. Saat parhaat maastopyörä- ja tuotearvostelut, neljä ilmaista reittiopasta, pyöräilyneuvoja, kuntoiluvinkkejä, eksklusiivisia katsauksia uusiin varusteisiin, ostajan oppaita sekä aukottomia oppaita oman pyörän korjaamiseen."

Danny Milner, päätoimittaja

Katso myös:

Kenelle?

Maastopyöräilyä harrastavat, pääkohderyhmä 18-35 -vuotiaat miehet

Ilmestyy

13 numeroa vuodessa

Julkaisija

Time Inc. (UK) Ltd

Päätoimittaja

Danny Milner

Ensimmäinen numero

14. maaliskuuta 1997

Levikki

16 945 (ABC 2015)

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

ISSN

1367-0824

Maa

Iso-Britannia

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram