V75 Guiden

V75 Guiden on Ruotsin suurin ja ainoa V75:lle omistettu lehti. Se tarjoaa valmentajien ja ohjastajien haastatteluihin perustuvia vinkkejä sekä hevosten viime lähtöihin perustuvia analyysejä ennen jokaista V75-kierrosta.

Joka viikko terävimmät vinkit, jotka lisäävät mahdollisuuksiasi voittaa isoja rahoja. V75 Guiden on lehti heille, jotka haluavat päästä mahdollisimman lähelle raviurheilua.

Lehti tilattavissa nyt Suomeen kotiin kannettuna 3, 6, 12 tai 24 kuukauden tilausjaksolla. Tilaukseen sisältyy pääsy guiden.se:hen, jossa jatkuvasti päivittyvää lisäsisältöä!

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

 

V75 Guiden logo

V75 Guiden (suom. "V75-opas") on ruotsalainen viikoittain ilmestyvä ravi- ja laukkaurheilulehti. Sen perustivat vuonna 1968 Ulf Donar, Staffan Linse ja Lars-Göran "Lilleman" Forsberg nimellä Träningstipset med Solvalla-Guiden. Sama yritys perusti vuonna 1974 V65-Guiden ja myöhemmin Dagens Dubbel -lehdet. Medströmsförlagen osti yrityksen vuonna 1989 ja vuonna 2001 se siirtyi Hjemmet Mortensen AB:n omistukseen. Lehden päätoimittaja on Hans Brolin.

Ruotsin suurin ja ainoa V75:lle omistettu lehti

V75 on Ruotsin suurin ravipeli ja V75 Guiden tarjoaa alustan parantaa mahdollisuuksia saada seitsemän oikein. Lehti keskittyy V75:een, mutta se tarjoaa vinkkejä myös V64:ään, V86:een ja muuhun hevosurheiluun.

Se tarjoaa joka keskiviikko ennen jokaista V75-kierrosta valmentajien ja ohjastajien haastatteluihin perustuvia vinkkejä sekä hevosten edellisiin lähtöihin perustuvia tarkkoja analyysejä. Se on lehti heille, jotka haluavat päästä mahdollisimman lähelle raviurheilua.

Täynnä raviurheilua ja vinkkejä, jotka lisäävät mahdollisuuksiasi voittaa isoja rahoja. Aina paljon tilastoja, kertoimia, kommentteja, raportteja ja johtopäätöksiä. Yksinkertaisesi kaikki, mitä tarvitsee tietää hevosista, ohjastajista ja radoista!

Tilaajat saavat pääsyn myös digilehti guiden.se:n maksulliseen sisältöön, jossa jatkuvasti päivittyviä vinkkejä.

Katso myös:

Kenelle?

V75-pelaajille

Ilmestyy

65 numeroa vuodessa

Julkaisija

Hjemmet Mortensen AB

Päätoimittaja

Hans Brolin

Ensimmäinen numero

1968

Levikki

10 900 (TS 2006)

Lukijamäärä

"yli 10 000"

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

Libris

2542176

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram