Shooting Times

Haluatko kehittää metsästystaitojasi ja pysyä ajan tasalla metsästykseen liittyvissä asioissa?

Shooting Times on Britannian johtava metsästyslehti ja on ollut sitä jo vuodesta 1882 lähtien. Se kattaa kaikki metsästysmuodot suurriistan metsästyksestä linnustukseen ja sorsastukseen, hirvieläimistä turkismetsästykseen ja pienriistaan. Se käsittelee asiantuntevasti kaikkia metsästystapoja jäljityksestä koiran avulla tapahtuvaan metsästykseen ja ajometsästyksestä syöttipyyntiin. Lehti keskittyy vahvasti koirien koulutukseen ja metsästyskäyttöön.

Shooting Times & Country Magazine (UK)

Shooting Times and Country Magazine, yleisemmin Shooting Times, on brittiläinen metsästys-, ammunta- ja aselehti, jota julkaisee Time Inc (aik. IPC Media). Ase- ja ammuntajuttujen lisäksi lehti sisältää artikkeleja metsästyksestä, kalastuksesta, hiivintämetsästyksestä, riistanhoidosta, metsästyskoirista ja luonnosta. Yhdysvalloissa ilmestyy myös Shooting Times -niminen lehti (Intermedia Outdoors), jolla ei ole yhteyttä tähän julkaisuun.

Shooting Times on Britannian ainoa viikoittain ilmestyvä metsästyslehti. Se on ensimmäinen yhteyspiste ammuntaan ja metsästykseen liittyvissä uutisissa ja informaatiossa – ja on ollut sitä jo yli 125 vuoden ajan. Sitä lukevat uskolliset harrastajat ja ammattilaiset. Lehti raportoi kaikesta aseisiin ja ammuntaan liittyvästä kanalintujen metsästyksestä ketunmetsästykseen. Se luo uutta keskustelua maaseutu sydämmellään. Se on metsästäjien ääni.

Lehti lyhyesti

  • Ilmestynyt vuodesta 1882
  • Maaseutuliikkeen ääni
  • Kattaa kaikki metsästysmuodot
  • Vahva keskittyminen metsästyskoirien koulutukseen ja käyttöön metsästyksessä
  • Levikki 21 303 (2013) ja 190 000 lukijan tavoittavuus viikoittain
  • Viikkolehtenä pitää lukijat tiukasti ajan tasalla

Lehden historiaa

Wildfowler's Shooting Times and Kennel News, mikä oli lehden alkuperäinen nimi, ilmestyi ensimmäisen kerran syyskuussa 1882 ja on sen jälkeen ilmestynyt yhtäjakoisesti aina tähän päivään saakka. Lehden ensimmäinen päätoimittaja oli Lewis Clement.

Koko historiansa ajan on Shooting Times tarjonnut keskustelufoorumin ammuntamaailmalle. Se oli osallisena myös Wildfowlers' Association of Great Britain and Ireland -seuran perustamisessa, joka tunnetaan nykyään nimellä British Association for Shooting and Conservation (BASC).

Vuosien aikana lehdessä on julkaistu useiden tunnettujen kirjailijoiden ja urheilijoiden artikkeleja, mukaan lukien Denys Watkins-Pitchford, Colin Willock, Arthur Oglesby, Gough Thomas ja aseasiantuntija Geoffrey Boothroyd.

Katso myös

Kenelle?

Metsästäjille, jotka haluavat pysyä ajan tasalla

Ilmestyy

52 numeroa vuodessa (joka keskiviikko)

Julkaisija

Time Inc. UK

Päätoimittaja

Alastair Balmain

Ensimmäinen numero

syyskuussa 1882

Levikki

19 428 (ABC 2014)

Lukijamäärä

190 000

Lukijaprofiili

lukijoiden keski-ikä 15 vuotta (lukijatutkimus 2015)

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

ISSN

0037-4164

Maa

Iso-Britannia

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram