Scientific American Mind

Nykyisessä stressintäyteisessä maailmassa on tärkeää tietää miten mieli toimii, miten se vaikuttaa meihin ja kaikkeen siihen mitä me teemme.

Scientific American Mind oli yhdysvaltalainen aivoihin, psykologiaan ja neurotieteisiin keskittyvä tiedelehti, joka pyrki selittämään miksi olemme sellaisia kuin olemme. Lehden huippuluokan kirjoittajat käsittelivät ihmisten käyttäytymistä kaikista mahdollisista näkökulmista.

Vuonna 2007 perustetun lehden viimeinen painettu numero ilmestyi 2017. Katso Scientific American -lehden tarjous tästä.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Scientific American Mind on joka toinen kuukausi ilmestyvä suosittu psykologiaan, aivoihin ja neurotieteisiin keskittyvä yhdysvaltalainen tiedelehti. Se keskittyy analysoimaan ja paljastamaan uutta kognitiotieteiden saralla. Lehteä julkaisee Scientific American -lehteäkin kustantava Nature Publishing Group. Scientific American Mind on perustettu vuonna 2004 ja sen pääkonttori sijaitsee New Yorkissa, Yhdysvalloissa.

Scientific American Mind selittää tieteen keinoin miksi olemme sellaisia kuin olemme. Lehden asiantuntevat kirjoittajat ja huippuluokan journalistit käsittelevät käyttäytymistä kaikista mahdollisista näkökulmista stressinhallinnasta muistin toimimiseen. Se kertoo uusimmat ideat, läpimurrot ja teoriat käyttäytymistieteissä.

Lehden lukijat oppivat miten aivot toimivat ja miten ihmiset voivat parantaa elämäänsä muuttamalla ajattelutapojaan. Oletko miettinyt miten musiikki vaikuttaa tunteisiin? Mikä tekee ihmisestä  luovan? Voivatko vanhemmat kasvattaa lapsestaan onnellisen? Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä minkälaista sisältöä Scientific American Mind tarjoaa.

Mikä erottaa tämän tiedelehden muista, on monien mielestä sen älykkäästi kirjoitetut, mutta helposti ymmärrettävät artikkelit, joita kirjoittavat monet neurotieteiden ja psykologian tutkijat ja asiantuntijat, jotka pitävät osaltaan lehden sisällön arvovaltaisena ja tuoreena.

Kenelle?

Heille, jotka haluavat tietää miten ihmismieli toimii

Ilmestyy

Joka toinen kuukausi, 6 kertaa vuodessa

Julkaisija

Nature Publishing Group

Päätoimittaja

Claudia Wallis

Ensimmäinen numero

2004

Levikki

130 000, joista tilaajia 46 % (MRI Fall 2011)

Lukijamäärä

546 000 (MRI Fall 2011)

Lukijaprofiili

53 % mieslukijoita, 47 % naislukijoita, lukijoiden mediaani-ikä 44 vuotta

Irtonumero

8,20 € (Lehtipiste)

ISSN

1555-2284

Maa

Yhdysvallat

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram