Scientific American Mind

Nykyisessä stressintäyteisessä maailmassa on tärkeää tietää miten mieli toimii, miten se vaikuttaa meihin ja kaikkeen siihen mitä me teemme.

Scientific American Mind on yhdysvaltalainen aivoihin, psykologiaan ja neurotieteisiin keskittyvä tiedelehti, joka pyrkii selittämään miksi olemme sellaisia kuin olemme. Lehden huippuluokan kirjoittajat käsittelevät ihmisten käyttäytymistä kaikista mahdollisista näkökulmista.

Lehti on tilattavissa Suomeen vuoden määräaikaistilauksena, joka sisältää kaikki vuoden aikana ilmestyvät kuusi mielenkiintoista ja helposti ymmärrettävää numeroa.

Kuvaus

Scientific American Mind on joka toinen kuukausi ilmestyvä suosittu psykologiaan, aivoihin ja neurotieteisiin keskittyvä yhdysvaltalainen tiedelehti. Se keskittyy analysoimaan ja paljastamaan uutta kognitiotieteiden saralla. Lehteä julkaisee Scientific American -lehteäkin kustantava Nature Publishing Group. Scientific American Mind on perustettu vuonna 2004 ja sen pääkonttori sijaitsee New Yorkissa, Yhdysvalloissa.

Scientific American Mind selittää tieteen keinoin miksi olemme sellaisia kuin olemme. Lehden asiantuntevat kirjoittajat ja huippuluokan journalistit käsittelevät käyttäytymistä kaikista mahdollisista näkökulmista stressinhallinnasta muistin toimimiseen. Se kertoo uusimmat ideat, läpimurrot ja teoriat käyttäytymistieteissä.

Lehden lukijat oppivat miten aivot toimivat ja miten ihmiset voivat parantaa elämäänsä muuttamalla ajattelutapojaan. Oletko miettinyt miten musiikki vaikuttaa tunteisiin? Mikä tekee ihmisestä  luovan? Voivatko vanhemmat kasvattaa lapsestaan onnellisen? Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä minkälaista sisältöä Scientific American Mind tarjoaa.

Mikä erottaa tämän tiedelehden muista, on monien mielestä sen älykkäästi kirjoitetut, mutta helposti ymmärrettävät artikkelit, joita kirjoittavat monet neurotieteiden ja psykologian tutkijat ja asiantuntijat, jotka pitävät osaltaan lehden sisällön arvovaltaisena ja tuoreena.

Katso lehti myös muualla netissä:

Lehden ilmestyminen, aiheet ja teemat 2016

Scientific American Mind ilmestyy kuusi kertaa vuonna 2016. Se on myynnissä Lehtipisteissä kautta maan (irtonumerohinta 8,20 €) sekä tilattavissa Suomeen kotiin kannettuna koko vuoden (6 numeroa) määräaikaistilauksena.

  • Tammi-helmikuu (22.12.2015): Gender Identity
  • Maalis-huhtikuu (16.2.2016): Maintaining Brain Health
  • Touko-kesäkuu (19.4.2016): Taking Aim at Dementia
  • Heinä-elokuu (14.6.2016): Extreme Behaviour
  • Syys-lokakuu (16.8.2016): Special Report – On the Job
  • Marras-joulukuu (18.10.2016)

Lisätiedot

Kenelle?

Heille, jotka haluavat tietää miten ihmismieli toimii

Ilmestyy

Joka toinen kuukausi, 6 kertaa vuodessa

Julkaisija

Nature Publishing Group

Päätoimittaja

Claudia Wallis

Ensimmäinen numero

2004

Levikki

130 000, joista tilaajia 46 % (MRI Fall 2011)

Lukijamäärä

546 000 (MRI Fall 2011)

Lukijaprofiili

53 % mieslukijoita, 47 % naislukijoita, lukijoiden mediaani-ikä 44 vuotta

Irtonumero

8,20 € (Lehtipiste)

ISSN

1555-2284

Maa

Yhdysvallat

Kieli

englanti

TilaaLehti.fi logo
TilaaLehti.fi-sivusto tarjoaa parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat yli 600 kotimaiseen ja ulkomaiseen aikakaus- ja sanomalehteen sekä muihin julkaisuihin.
hello world!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram