Reviiri

Reviiri on koirien ja kissojen omistajille suunnattu, neljä kertaa vuodessa ilmestyvä eläinlehti, joka tarjoaa lukijoilleen hyötytietoa ja viihdettä.

Reviirin jokainen numero sisältää hyödyllistä tietoa kissan ja koiran koulutuksesta, käyttäytymisestä, terveydestä ja hoidosta.

Lehti haastattelee kiinnostavat tutkijat, kasvattajat ja lemmikinomistajat. Eläinlääkärit ja käytösneuvojat vastaavat lukijoiden kysymyksiin. Lehden tilaajat saavat lehden mukana usein tuotenäytteitä. Lukijat voivat myös lähettää lehteen omia eläinkuvia ja mieltä askarruttavia kysymyksiä.

Reviiri-lehden kustantaja Acacom Media on asetettu konkurssiin vuonna 2015 ja lehdelle etsitään uutta omistajaa.

Tutustu muihin lemmikkieläinlehtiin.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Reviiri on kaikille kissojen ja koirien omistajille suunnattu moderni eläinlehti. Lehden jokainen numero on täynnä hyödyllistä tietoa, viihdettä ja koskettavia elämyksiä.

Lehti opastaa koiran ja kissan kouluttamisessa ja hoidossa, kertoo uusimman tiedon käyttäytymisestä ja sisältää paljon tietoa eläinten terveydestä. Se haastattelee myös kiinnostavia eläinten parissa toimivia ihmisiä: kasvattajia, tutkijoita, eläinlääkäreitä ja lemmikinomistajia.

Reviiri sisältää koskettavia tarinoita eläinten maailmasta sekä tietoa lemmikkiharrastuksesta, roduista, agilitystä ja näyttelyistä, jotka houkuttelevat viettämään aikaa oman lemmikin kanssa. Lehti antaa myös ajanmukaiset tuotesuositukset.

Lehti panostaa vuorovaikutukseen lukijoidensa kanssa. Lukijat saavat lehden mukana tuotenäytteitä, voivat osallistua Makuraatiin, jakaa parhaita lemmikkikuviaan ja lähettää kysymyksiä Eläinlääkärin palstalle.

Lehti ilmestyy 4 kertaa vuodessa. Sitä kustantaa Acacom Media Oy ja sitä tehdään yhteistyössä Nestlé Purinan kanssa.

Lehti verkossa

Lehdellä oli aiemmin omat nettisivut, joilla oli eläimiä, eläinharrastusta, eläinten käyttäytymistä ja terveyttä koskevia artikkeleja sekä Eläinlääkärin palsta ja Käytösneuvojan blogi. Sivut hävisivät netistä vuoden 2015 aikana.

Lehden kustantaja Acacom Media on asetettu omasta hakemuksestaan konkurssiin 23.11.2015. Yhtiön omille Reviiri- ja Kg-lehdille etsitään parhaillaan uutta omistajaa.

Kenelle?

Kaikille kissojen ja koirien omistajille

Ilmestyy

4 numeroa vuodessa

Julkaisija

Acacom Media Oy

Päätoimittaja

Anna-Leena Rosenholm

Ensimmäinen numero

-

Levikki

40 000 (painos)

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

90 % naisia, 10 % miehiä

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram