Prinsessa-lehti

Prinsessa- ja Frozen-lehdet nyt yhdessä!

Prinsessa on perheen pienten prinsessojen oma lehti, jossa seikkailevat kaikki rakastetut Disney-kaunottaret Arielista Tuhkimoon ja Jasminesta Prinsessa Ruususeen. Tarkkaan luettavassa lehdessä on lisäksi paljon kivoja ja opettavaisia askartelu- ja puuhatehtäviä, joista lapsi saa onnistumisen iloa. Keskiaukeamalla ihana prinsessajuliste, jolla lapsi voi koristella omaa huonettaan. Joka numeron mukana kiva prinsessayllätys, kuten tiara tai koru.

Frozen-lehteä tähdittävät suosikkielokuvan Elsa, Anna, Olof, Kristoff ja monet muut.

Vuodessä ilmestyy 8 Prinsessa-lehteä ja 4 Frozen-lehteä.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Prinsessa on kaikille kodin pikkuprinsessoille suunnattu satumainen lastenlehti. Sadunhohtoiseen maailmaan sijoittuvat kuvakertomukset vievät lapset mukanaan prinsessojen hovien kiehtovaan elämään ja jännittäviin seikkailuihin.

Jokaisessa numerossa esiintyy kolme Disneyn rakastettua prinsessakaunotarta, kuten Ariel, Aurora, Belle, Esmeralda, Jasmine, Lumikki, Mulan, Pocahontas, Prinsessa Ruusunen, Tuhkimo, Tähkäpää ja monia muita. Lehden tarinat sopivat erinomaisesti vaikkapa iltasaduiksi.

Askarteluohjeet ja kivat puuhatehtävät tuovat onnistumisen iloa ja opettavat tyttöjä askartelemaan koruja ja koristeita. Suosituinta sisältöä ovat lukijasivut, joilla esitellään lukijoiden omia kuvia ja piirustuksia.

Lehden keskiaukeamalla mukana tulevilla kauniilla prinsessa-julisteilla on ihanaa koristella oman huoneen seiniä. Joka numeron mukana tulee ihana prinsessa-aiheinen yllätyslahja, joka tuo lisäiloa tyttöjen prinsessaleikkeihin. Lahja voi olla esimerkiksi jalokivin koristeltu taikapeili, hopeanhohtoinen kaulakoru, tiara, rannerengas tai korurasia.

Tilaajana saat:

  • Joka numerossa jännittäviä kuvakertomuksia, joissa seikkailevat Disneyn prinsessat.
  • Kivoja puuhatehtäviä, väritystehtäviä ja piirustustehtäviä.
  • Innostavia askarteluohjeita, jotka tuovat onnistumisen iloa.
  • Ihana keskiaukeaman prinsessajuliste, jolla voi koristella omaa huonetta.
  • Lukijasivut, jolla tyttöjen valokuvia ja piirroksia.
  • Prinsessa-aiheinen lukijalahja

Prinsessa tilattavissa omana lehtenään tai yhdistelmätilauksena Frozen-lehden kanssa.

 

Ilmestyy

Kerran kuussa, 12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Sanoma Media Finland Oy

Päätoimittaja

Heli Koppelo

Ensimmäinen numero

1999

Levikki

23 829 (LT 2014)

Irtonumero

6,30 € (Lehtipiste)

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram