Plaza Koti

Plaza Koti oli suomalainen sisustuslehti, joka tarjosi inspiraatiota ja vinkkejä kauniiseen uutuuksiin. Lehti koosti myös designoppaita kiinnostaviin kaupunkikohteisiin ja raportoi matkoilta ruokamaailman trendeistä.

Plaza Koti -lehden viimeinen numero ilmestyi 5.12.2017.

Tutustu muiden sisustuslehtien tarjouksiin, ole hyvä!

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Plaza Koti on vuonna 2006 perustettu sisustuslehti, jota julkaisee lisenssiyhteistyössä Fokus Media. Vuoteen 2015 asti sitä julkaisi ruotsalainen Plaza Publishing Group. Lehden keskipainos vuonna 2017 on 40 000. Edellisessä mittauksessa sillä oli 54 000 lukijaa (KMT 2015). Päätoimittajana toimii Nora Tamminen.

Kansainvälisen tason sisustuslehti

Plaza Koti on moderni lifestyle-lehti sisustamisesta ja muotoilusta kiinnostuneille. Siinä esitellään kauniita ideakoteja, uutta sisustustarjontaa, sekä tarjotaan ratkaisuja arjen isoihin ja pieniin sisustuspulmiin. Lehdestä löytyy myös shoppailuideoita kodin eri tiloihin, sekä muotoilultaan ja ominaisuuksiltaan kiinnostavaa kodintekniikkaa.

Lehdessä esitellään sekä kadehdittavia koteja, että koteja, joihin on helppo samaistua. Sen artikkelit tarjoavat arvokasta hyötytietoa sisustajille ja rakentajille. Sisustajille se tarjoaa näköalapaikan sisustusalan uusimpiin suuntauksiin sekä runsaasti silmäniloa. Sen avulla spottaat uusimmat trendit ja poimit houkuttelevimmat ideat omaan kotiisi.

Plaza Koti on aktiivinen, nuorekas ja trendikäs sisustuslehti heille, jotka hoitavat kotiaan kuin itseään. Sen mukaansa tempaava ote ja upeat kuvat tutustuttavat lukijat muotoilun ammattilaisiin ja innostavat tekemään omia sisustusratkaisuja.

Lehden teemanumeroissa paneudutaan näyttäviin ja käytännöllisiin ratkaisuihin kodin eri tiloissa: keittiössä, kylpyhuoneessa, olohuoneessa ja makuuhuoneessa. Lehti on mukana myös Habitare-messuilla.

Plaza Koti on saatavilla irtonumeromyynnissä lehtipisteissä kautta maan sekä tilattavissa kauttamme eri pituisilla tilausjaksoilla itselle tai lahjaksi määräaikais- tai kestotilauksena. Tarjous sisältää usein tilaajalahjan.

Ilmestyy

8 numeroa vuodessa (2016)

Julkaisija

Fokus Media Finland Oy

Päätoimittaja

Nora Tamminen

Ensimmäinen numero

2006

Levikki

40 000 (painos)

Lukijamäärä

54 000 (KMT 2015)

Lukijaprofiili

80 % naisia, 20 % miehiä (KMT K15)

Irtonumero

5,90 € (Lehtipiste)

ISSN

1796-3370

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram