Photography Week

Photography Week on jännittävä ja uusi valokuvauslehti aloittelijoille ja harrastajille. Sen takana ovat Digital Camera World-, PhotoPlus- ja N-Photo-valokuvauslehtien tekijät.

Viikoittain ilmestyvä lehti. Lehti sisältää valokuvaukseen liittyviä uutisia, tuotearvosteluja, osto-oppaita, vinkkejä ja haastatteluja.

Photography Week ilmestyy vain digitaalisessa muodossa ja se on luettavissa Android- ja iOS-laitteilla (ml. iPhone ja iPad).

Photography Week – Vain digitaalisesti ilmestyvä valokuvauslehti

Photography Week on digitaalisesti julkaistava englanninkielinen valokuvauslehti, joka ilmestyy viikoittain. Lehti on suunnattu valokuvauksen harrastajille ja ammattilaisille, ja se tarjoaa laajan valikoiman artikkeleita, vinkkejä, oppaita ja uutisia valokuvauksen maailmasta. Seuraavassa on yksityiskohtaisempi katsaus lehden ominaisuuksiin ja sisältöön:

Photography Weekin keskeiset ominaisuudet ja sisällöt

 1. Tekniset vinkit ja oppaat:
  • Photography Week tarjoaa käytännönläheisiä oppaita ja vinkkejä valokuvauksen eri osa-alueisiin, mukaan lukien valaistus, sommittelu ja jälkikäsittely.
  • Lehti sisältää usein askel askeleelta eteneviä tutoriaaleja, jotka auttavat lukijoita kehittämään taitojaan sekä oppimaan uusia tekniikoita.
 2. Laitteistoarvostelut:
  • Lehti arvostelee säännöllisesti uusimmat kamerat, linssit ja muut valokuvaustarvikkeet.
  • Laitteistoarviot sisältävät yksityiskohtaisia analyysejä ja testituloksia, jotka auttavat lukijoita tekemään informoituja ostopäätöksiä.
 3. Inspiraatiota ja luovua projekteja:
  • Photography Week esittelee lukijoiden upeimpia valokuvia ja projekteja, tarjoten inspiraatiota ja uusia ideoita.
  • Lehti kannustaa lukijoita osallistumaan erilaisiin kilpailuihin ja haasteisiin, joissa he voivat jakaa omia töitään ja voittaa palkintoja.
 4. Uutisia ja tapahtumia:
  • Lehti pitää lukijansa ajan tasalla valokuvausalan uusimmista uutisista, tapahtumista ja trendeistä.
  • Uutiskatsaukset kattavat niin uusimmat tuotelanseeraukset kuin alan tärkeimmät tapahtumat ja näyttelyt.
 5. Eksklusiivisia haastatteluja:
  • Photography Week julkaisee tunnettujen valokuvaajien ja asiantuntijoiden haastatteluja.
  • Mielenkiintoiset haastattelut tuovat ainutlaatuista näkökulmaa ja käytännön neuvoja suoraan alan tunnetuimmilta ammattilaisilta.

Kohderyhmä

Photography Week on suunnattu laajalle yleisölle, joka koostuu sekä aloittelevista että kokeneista valokuvaajista. Lehden monipuolinen sisältö tarjoaa arvokasta tietoa ja inspiraatiota kaikentasoisille valokuvaajille.

Digitaalinen formaatti

Lehti julkaistaan ainoastaan digitaalisessa muodossa, ja on luettavissa kaikilla iOS- ja Android-käyttöjärjestelmää käyttävillä laitteilla, kuten älypuhelimilla ja tableteilla.

Saatavuus ja tilaaminen

Photography Week on tilattavissa myös Ison-Britannian ulkopuolelle digitaalisessa muodossa. Lehteä luetaan sen omalla sovelluksella (iOS/Android).

Tämä on erittäin edullinen ja korkeatasoinen digitaalinen valokuvauslehti. Yhden numeron hinta 2 vuoden tilauksessa on alkaen vain 0,44 €/numero.

Näin tilaat Photography Week -digilehden:

 1. Siirry tarjousvälittäjän sivuille Katso tarjous -linkistä.
 2. Valitse toimitusmaaksi Suomi (Finland).
 3. Valitse tilaatko lehden itselle vai lahjaksi.
 4. Lisää tuote ostoskoriin ja siirry maksamaan tilaus luottokortilla.
 5. Saat tunnukset lehden sovellukseen tilausvahvistuksen mukana ja lisäohjeet digilehden käyttöönottoon.

Lisätietoa tilausprosessista löytyy kohdesivulta.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram