Outdoor Photography

Outdoor Photography on Iso-Britannian johtava maisema-, villieläin-, luonto- ja seikkailuhenkisiin valokuviin erikoistunut aikakauslehti. Se on upea valokuvauslehti kuvaajille, joiden intohimo on viettää aikaa ulkona, nähdä inpiroivaa luontoa ja tehdä mahtavia seikkailuja. Kaikki nämä aktiviteetit kulkevat käsi kädessä myös ympäristön ja luonnonsuojelun kanssa.

Lehden jokaisessa numerossa esitellään upea valikoima valokuvia Britannian ja muun maailman johtavilta valokuvaajilta. Lehti tunnetaan myös sen informatiivisista ja syvällisistä teknisistä esittelyistään sekä valokuvauskohde-esittelyistään.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Outdoor Photography on lehti valokuvaajille, jotka rakastavat haastellista kuvausta ulkona. Lehden avulla onnistut vangitsemaan yhtä lailla loistavat maisemakuvat kuin minimalistiset lähikuvat hyönteisistäkin.

Lehden nettisivut: outdoorphotographymagazine.co.uk
Lehden Facebook-sivut: facebook.com/outdoorphotographymag

Ilmestyy

12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Guild of Master Craftsman Publications Ltd

Maa

Iso-Britannia

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram