Oma Aika

Oma Aika oli 50+ ikäisille suunnattu yleisaikakauslehti, joka tarjosi kuukausittain paketin koskettavia lukuelämyksiä ja käytännönläheistä hyötytietoa.

Lehden aihealueita olivat terveys ja hyvä olo, perhe ja ihmissuhteet, talous ja laki, matkailu, koti ja ruoka. Syvällisissä henkilöhaastatteluissa pureuduttiin niin tunnettujen kuin arjen sankareidenkin elämiin. Lehden motto oli "Olen 50+ ja ylpeä siitä"!

Journalistin mukaan Oma Aika -lehden julkaiseminen päättyy, kun sen kustantaja Lehtimoguli Oy hakeutuu konkurssiin.

Tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin!

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Oma Aika on Fokus Median julkaisema yleisaikakauslehti, joka on suunnattu yli 50-vuotiaille lukijoille. Lehti on ilmestynyt kuukausittain maaliskuusta 2013 lähtien. Sen päätoimittaja on aiemmin Koti ja Keittiö -lehden päätoimittajana toiminut Anna-Liisa Hämäläinen. Oma Aika -lehden aihealueita ovat terveys ja hyvinvointi, perhe ja ihmissuhteet, talous ja laki, työelämä, matkat, sekä koskettavat henkilöhaastattelut. Lehdelle tärkeintä on tarjota hyötytieto mahdollisimman selkeästi. Lehti siirtyi Aller Medialta Fokus Median omistukseen 1.1.2018.

Miksi kannattaa tilata Oma Aika?

Viisikymppiset ovat aktiivisia aikuisia. He ovat täysillä mukana työelämässä ja osaavat nauttia myös vapaa-ajasta. He liikkuvat, harrastavat, mökkeilevät, matkustavat ja huolehtivat sekä itsestään että läheisistään. Tässä iässä on koettu elämän iloja ja suruja – ja niistä on selviydytty. Viisikymppinen tietää mitä haluaa ja mitä ei.

Oma Aika on ainutlaatuinen aikakauslehti viisikymppisille ja sitä enemmän elämää kokeneille naisille ja miehille. Se palvelee ja viihdyttää lukijoitaan yhdistämällä laadukkaan hyötytiedon suuriin tunteisiin.

Lehti tarjoaa kerran kuussa täydellisen paketin koskettavia lukuelämyksiä ja käytännönläheistä tietoa. Lehden aihepiirejä ovat muun muassa terveys ja hyvä olo, ihmissuhteet, oma talous, laki, matkat, koti ja ruoka. Syvälliset henkilöhaastattelut peilaavat niin julkisuudesta tunnettujen kuin arjen sankareidenkin elämää ja avaavat uusia näkökulmia.

Oman Ajan matkajutut vievät nojatuolimatkoille ympäri maailmaa ja lehden lukijamatkoilla pääsee tutustumaan uusiin maisemiin myös itse. Lehti kertoo uusimman tiedon terveydestä ja lehden asiantuntijat opastavat talous-, laki- ja eläkeasioissa.

Lehden motto on: "Olen yli viisikymppinen ja ylpeä siitä."

Lehden joka numerossa:

  • Talous & Laki: opastusta ja neuvoja talouden hoitoon ja lakiasioihin
  • Työelämä: Millaista työelämä on viidenkympin jälkeen?
  • Matkailu: Parhaat matkakertomukset ja runsaasti lukijamatkoja
  • Terveys: Uusin tieto terveydestä ja liikunnasta
  • Ihmissuhteet: Perhe, ystävät, rakkaus, ilo, suru ja muistot – koko elämän kirjo
  • Henkilöhaastattelut: Koskettavat, puhuttavat ja herättävät ajatuksia

Tilaajat saavat lisäksi Ristikkolehden sekä kahdeksan omaa lisäsivua, molemmat kahdesti vuodessa. Lehden ilmestymispäivät ja teemat 2024 löytyy mediakortit.fi -palvelusta.?c=9963&m=365282&a=200283&t=pi

Ilmestyy

Kerran kuussa, 12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Fokus Media Oy

Päätoimittaja

Anna-Liisa Hämäläinen

Ensimmäinen numero

maaliskuussa 2013

Levikki

60 000 (painos)

Lukijamäärä

82 000 (KMT 2016)

Lukijaprofiili

84 % naisia, 16 % miehiä (KMT 2016)

Irtonumero

7,80 € (Lehtipiste)

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram