Neulo by Burda

Neulo by Burda on neljä kertaa vuodessa ilmestyvä uutuuslehti käsitöiden ystäville. Lehteä julkaisee Novita.

Neulo-lehti esittelee skandinaavisia ja kansainvälisiä neule- ja asustemalleja. Kaikki inspiroivat mallit sisältävät kuvat ja lankasuositukset.

Tilaa itselle, lahjaksi ystävälle tai osta irtonumerona!

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Neulo-lehti on lokakuussa 2014 markkinoille tullut suomalainen käsityölehti, joka esittelee skandinaavisia neuleita ja asusteita.

Lehteä julkaisee Novita Oy ja se tulee jatkossa korvaamaan Novitan teemalehdet. Lehti ilmestyy 4 kertaa vuodessa.

Skandinaavisten ohjeiden lisäksi Neulo-lehdessä on kansainvälisiä neulemalleja. Kaikki lehden mallit sisältävät kivat kuvat ja lankasuositukset.

Lehden ensimmäinen numeron teemana oli joulu. Se tarjosi runsaasti jouluista tekemistä helpoista askartelutehtävistä vaativampiin neulemalleihin: talven asusteita, kivoja kuusenkoristeita, jouluisia keittiötarvikkeita ja paljon muuta.

Novita

Novita Oy on suomalainen perheyritys, joka syntyi vuonna 1928. Se valmistaa käsityölankoja villasta ja muista kuiduista. Yritys on tänä päivänä Pohjoismaiden suurin käsityölankavalmistaja. Yrityksellä on aputoiminimi Helsingin Villakehräämö. Yritystä johtaa Daniele Yrjö-Koskinen jo neljännessä sukupolvessa.

Novitan tuotteisiin kuuluvat neulonta- ja virkkauslangat sekä erilaiset käsityötarvikkeet, kuten puikot, koukut ja kassinkahvat. Tuotteita myydään eri puolella Suomea yli 2 000 myyntipisteessä, joihin kuuluu päivittäistavaramarketteja sekä lanka- ja käsityöliikkeissä. Novita valmistaa myös tekstiilejä.

Novitan lankoja kehrätään pääosin Kouvolan Korialla. Yrityksen vuosituotanto on noin miljoona lankakiloa eli noin 10 miljoonaa lankakerää. Sen tunnetuimpia lankoja ovat 7 veljestä ja Nalle. Yhteensä lankoja on noin 20 ja noin 150 eri värisenä.

Yritys julkaisee Novita-lehteä, jonka käsityöideat on toteutettu Novitan omista langoista. Lehteen liittyy Novita-klubi, jolla on oma Neulomo-verkkoyhteisö.

Novita tunnetaan sen suomalaisista juurista, ammattitaidosta ja korkealaatuisista klassikkolangoista ja pohjoismaisesta designista. Yrityksen missio on jakaa käsityön iloa harrastajien kanssa ja tuottaa elämyksiä.

Kenelle?

Neulomisesta ja käsitöistä nauttiville

Ilmestyy

4 numeroa vuodessa

Julkaisija

Novita Oy

Päätoimittaja

-

Ensimmäinen numero

Lokakuussa 2014

Levikki

25 000 (painos)

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

-

Irtonumero

6,90 € (Lehtipiste)

ISSN

-

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram