Muscle & Fitness Hers

Muscle & Fitness Hers on 7 kertaa vuodessa ilmestyvä yhdysvaltalainen lifestyle-lehti, joka on suunniteltu ja jota kirjoitetaan aktiiville naisille, jotka haluavat saada enemmän irti kuntoilusta.

Hers on menestysvalmentaja, joka tarjoaa asiantuntijoiden vinkkejä ja neuvoja nykypäivän moderneille naisille. Lehden pääaiheita ovat harjoittelu, ravitsemus, terveys, kauneus ja muoti.

Se on lehti naisille, jotka haluavat elää aktiivista ja terveellistä elämää!

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Muscle & Fitness Hers on yhdysvaltalainen fitness- ja kehonrakennuslehti naisille. Lehteä julkaisee American Media Inc ja se on Muscle & Fitness -lehden sisarlehti.

Muscle & Fitness Hers -lehti on suunniteltu aktiivisille naisille, jotka haluavat saada enemmän irto kuntoilusta. Se on painettu menestysvalmentaja, joka tarjoaa asiantuntijavinkkejä harjoitteluun, ravitsemukseen, terveyteen, kauneuteen ja muotiin nykypäivän naisille. Sen lukijat työskentelevät saavuttaakseen super fit -elämäntyylin niin kuntosalilla kuin sen ulkopuolellakin.

Ensimmäisestä numerostaan lähtien Muscle & Fitness Hers on ollut yksi tärkeimmistä lehdistä naisille, jotka ovat kiinnostuneita parantamaan terveyttään ravintotottumusten, liikunnan, harjoittelun ja voimaharjoittelun avulla. Sen avulla lukijat oppivat saamaan enemmän irti jokaisesta harjoituskerrasta, kehittämään lihasmassaa ja valmistamaan terveellisiä aterioita. Lisäksi lukijat saavat tietää, miten ammattilaiset ja julkkiskuntoilijat pysyvät terveinä ja jatkuvasti hyvässä kunnossa.

Lehden jokainen uusi numero antaa sekä kuntoiluharrastajille että satunnaisille lukijoille heidän tarvitsemaan tietoa terveelliseen ja aktiiviseen elämäntapaan. Tuotearviot kattavat lisäravinteet, sovellukset ja kaikki muut hyödylliset asiat, jotka auttavat elämään parasta elämää.

Muscle & Fitness Hers on lehti naisille, jotka rakastavat kuntoilua, terveyttä ja ravitsemusta!

Katso lehti myös muualla verkossa:

Ilmestyy

6 numeroa vuodessa

Julkaisija

American Media Inc.

Päätoimittaja

Shawn Perine

Ensimmäinen numero

1936 (Muscle & Fitness -lehti)

Levikki

90 000 (tavoite)

Lukijamäärä

540 000

Lukijaprofiili

Lukijoiden mediaani-ikä 36

Irtonumero

6,90 € (Lehtipiste)

ISSN

15502880

Maa

Yhdysvallat

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram