Mountain Bike Action

Mountain Bike Action on yhdysvaltalainen kuukausittain ilmestyvä maastopyöräilylehti, joka sisältää perusteellisia maastopyörien (yli 50 vuodessa), komponenttien ja ajovarusteiden testejä. Se jakaa kokemuksen kautta opitut ajovinkit sekä neuvoja aina jousituksen asennuksesta tarkkoihin ja käytännöllisiin mekaanisiin ohjeisiin.

Garage Files -palstalla käydään kuukausittain läpi yksityiskohtainen pyörän huoltotoimenpide. Trail Mix sisältää ajajien lähettämiä huippuluokan kuvia ja Ask Mountain Bike Action -palstalla asiantuntijat vastaavat lukijoiden vaikeisiin kysymyksiin. Lisäksi lehti tarjoaa tietoa parhaista kohteista, koska siitä lopulta on kyse; maastopyöräilystä upeissa paikoissa.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

 

Mountain Bike Action logo

Mountain Bike Action on kuukausittain ilmestyvä maastopyöräilyn erikoislehti, jota julkaisee kalifornialainen Hi-Torque Publishing.

Mountain Bike Action on maastopyöräilyharrastajien johtava aikakauslehti, ja on ollut sitä perustamisestaan lähtien vuodesta 1986. Viimeisen 30 vuoden aikana lehti on kerännyt laajan lukijakunnan, joka koostuu maastopyöräilyn harrastajista ja vaikuttajista. Lehti tarjoaa tietoa uusimmasta teknologiasta säilyttäen samalla ainutlaatuisen äänensä, jonka maastopyöräily-yhteisö tuntee ja johon se luottaa.

Mountain Bike Action -lehden avoimet ja rehelliset tuote- ja pyörätestit ovat rakentaneet uskollisen lukijakunnan, joka koostuu kaiken tasoisista pyöräilijöistä aloittelijoista ammattilaisiin. Parannellun ja virtaviivaistetun ulkoasun, vahvistuneen verkkonäkyvyyden sekä johdonmukaisen luotettavien tuotearvostelujen avulla lehti aikoo tulevaisuudessa puhutella entistä suurempaa harrastajajoukkoa.

Alan johtavan painetun lehden rinnalle syntyneen digitaalisen version avulla lehti tavoittelee älypuhelimien ja muiden mobiililaitteiden käyttäjiä. Lehden verkkosivusto laajentaa painetun lehden sanomaa tarjoamalla tuoreimpia uutisia maastopyöräilyn maailmasta, pyörä- ja tuotearvosteluja, tapahtumia, kuvia ja videoita.

Lehden jokaisessa numerossa:

  • Tuotetestejä. Tuotteiden esittelyjä, testejä ja vertailuja, jotka auttavat ostopäätöksen tekemisessä. Pyörät, vaatteet, varusteet, varaosat, suojat, kamerat ja paljon muuta.
  • Tarinoita ja artikkeleja. Pyörävalmistajien uusimmat mallit ja kehitystulokset, huippupyöräilijöiden haastatteluja ja muuta viihdettä, josta riittää lukemista tuntikausiksi.
  • Tapahtumia ja uutisia. Tulevia pyörätapahtumia, MTB-messuja, kilpailuja ja reportaaseja menneistä tapahtumista. Uutisia tulevista tuotteista ja varusteista.

Mountain Bike Action -lehti on tilattavissa Suomeen vuoden määräaikaistilauksena (sisältää 12 numeroa) sekä saatavilla irtonumerona Lehtipisteissä kautta maan (irtonumerohinta 8,20 euroa/numero).

Tietoa kustantajasta

Vuonna 1971 perustettu Hi-Torque on maailman johtava pyöräily- ja powersports-media. Sen painettuja lehtiä, verkkosivustoja ja sosiaalista mediaa seurataan päivittäin yli 150 maassa.

Hi-Torquen pyöräilylehdet ovat yksinkertaisesti luotetuimpia lähteitä, mitä tulee nykyisin tarjolla oleviin tuotearvosteluihin. Vuodesta toiseen yhtiö rakentaa kasvua ja luottamusta integroiduilla media-alustoillaan. Nykyisessä nopeatempoisessa mediamaailmassa on loputon määrä tapoja kuulla ja oppia tuotteesta, mutta loppujen lopuksi vain se, kuka kertoo tuotteesta merkitsee. Hi-Torquen toimittajat ovat alansa johtavia asiantuntijoita sekä kokemuksessa että luottamuksessa.

Toimituksella on loppumaton intohimo pyöräilyä kohtaan, ja se haluaa tarjoata lukijoille luotettavimmat ja luotetuimmat saatavilla olevat todellisen maailman testit ja analyysit. Se matkustaa maailmalla etsien uusia pyöriä, tapaa alan johtavia toimijoita, seuraa läheltä kilpailuja ja jakaa ensikäden kokemuksensa lukijoiden kanssa.

Vuosien varrella kustantajan julkaisut ovat olleet merkittävässä roolissa uusien innovaatioiden kehittämisessä. Urheilun historiasta kerrotaan usein ensimmäisen persoonan näkökulmasta, joka on elänyt tuon historian. Mitä tulee uusien tuotteiden testaamiseen, ne perustuvat kymmenientuhansien mailien testiajoihin. Nämä seikat tekevät kustantajasta alan asiantuntevimman ja voimakkaimman äänen tänä päivänä.

Lehti sosiaalisessa mediassa:

Kenelle?

Innokkaille maastopyöräilyn harrastajille

Ilmestyy

12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Hi-Torque Publications

Päätoimittaja

Mike Wirth

Ensimmäinen numero

1986

Levikki

82 500 (Mediakortti 2016)

Lukijamäärä

401 343 (Mediakortti 2016)

Lukijaprofiili

97 % mieslukijoita, 3 % naislukijoita

Irtonumero

8,20 € (Lehtipiste, 2016)

ISSN

0895-0467

Maa

Yhdysvallat

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram