Mitä lääkärit eivät kerro sinulle

Mitä lääkärit eivät kerro sinulle (MLEKS) on lääketieteen lehti, joka sisältää uusimpia terveydenhuollon uutisia sekä tietoa täydentävistä hoitomuodoista ja vaihtoehtoisista lääkkeistä. Lisäksi lehdessä käsitellään vuodenajasta riippuvia aiheita, ikääntymistä, ruokavaliota, terveellistä elämäntapaa sekä koko perheen terveyttä.

Lehti sai alkunsa Isosta-Britanniasta, jossa What Doctors Don't Tell You saavutti lyhyessä ajassa valtavan suosion ja muutaman numeron jälkeen. Suomeen lehti tuli kesällä 2016 ja laajan somekohun jälkeen se vedettiin monissa paikoissa irtonumeromyynnistä. Nyt lehti on kuitenkin jälleen tilattavissa kotiin kannettuna 3, 6 tai 12 numeron tilausjaksolla!

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

MLEKS-logo

Mitä lääkärit eivät kerro sinulle (MLEKS) on latvialaisen Rīgas Viļņi -lehtikustantajan julkaisema kuukausittain ilmestyvä lääketieteen aikakauslehti. Se sai alkunsa Isosta-Britanniasta, jossa sitä on julkaistu syyskuusta 2012 lähtien. Brittipainos What Doctors Don't Tell You (WDDTY) saavutti lyhyessä ajassa suuren suosion ja nimettiin Vuoden julkaisuksi jo muutaman numeron jälkeen.

Mitä lääkärit eivät kerro sinulle -lehdessä julkaistaan uusimpia terveydenhuollon uutisia, tietoa täydentävistä hoitomuodoista ja vaihtoehtoisista lääkkeistä sekä johtavien asiantuntijoiden ja arvostettujen vakiokirjoittajien artikkeleja ja juttuja.

Lehti haluaa tuoda lukijoilleen uraauurtavia uutisia ja tietoa huippuluokan tutkimuksista. Sen tunnusmerkkejä ovat aina olleet perusteelliset tutkimukset ja laadukas informaatio, jotka voivat muuttaa ihmisten elämää parempaan suuntaan.

WDDTY on julkaissut myös yli 20 e-kirjaa, joita voi ostaa verkkokaupasta. Lisäksi se järjestää työpajoja ja konferensseja.

Lehden sisältö

Suomenkielisen lehden pääsisältöä ovat uutiset, ennaltaehkäisy, perheen terveys ja vaihtoehtoiset hoitomuodot.

Uutiset

 • Kiinnostavimmat ja tärkeimmät lääketieteen uutiset kaikkialta maailmasta
 • Pääteemoja, joissa tiettyyn uutiseet pureudutaan laajemmalti
 • Eksklusiivista tietoa reseptivapaista lääkkeistä ja reseptilääkkeiden vaikutuksista.

Varotoimet

 • Vuodenajasta riippuvia ajankohtaisia aiheita
 • Vinkkejä kauniiseen ja terveelliseen ikääntymiseen
 • Ruokavalio, reseptit ja asiantuntijoiden mielipiteitä
 • Käytännön tietoa terveellisestä elämäntyylistä.

Koko perheen terveys

 • Ajankohtaisia juttuja naisten ja miesten terveydestä
 • Lasten terveys
 • Lukijoiden kokemuksia
 • Lemmikit

Vaihtoehdot

 • Perinteisistä hoitomenetelmistä poikkeavia vaihtoehtoja
 • Asiantuntijoiden kokemuksia vaihtoehtoisista hoitomenetelmistä lähdeviitteineen.

Lehden historiaa

WDDTY sai alkunsa uutiskirjeestä, jonka ensimmäisen numeron julkaisivat menestyskirjailija Lynne McTaggart yhdessä miehensä, entisen Financial Times -lehden toimittaja Bryan Hubbardin kanssa vuoden 1989 lopulla. WDDTY sai paljon innokkaita lukijoita ja keräsi valtavasti julkisuutta, kunnes vuonna 2012 uutiskirjeen ympärille perustettiin aikakauslehti.

Lehti on ilmestynyt Latviassa vuodesta 2013 lähtien, Virossa ja Liettuassa vuodesta 2014 lähtien sekä venäjäksi kaikissa Baltian maissa vuodesta 2015 lähtien. Nykyään WDDTY on Britannian suurin aikakauslehti lajissaan ja sitä myydään 14 eri maassa maailmanlaajuisesti.

Suomen ensimmäinen numero ilmestyi kesäkuussa 2016. Siinä käsiteltiin muun muassa silmäsairauksien todellisia syitä ja langattomien WiFi-verkkojen vaikutuksia ihmisiin sekä haastateltiin parantumattomista syövistä selvinneitä. Lehti herätti alusta alkaen suurta kohua ja pian sekä S-ryhmä, HOK-Elanto ja Kesko vetivät lehden markkinoilta saadun kuluttajapalautteen ja somekohun vuoksi.

Lehteä myydään irtonumerona vielä ainakin R-kioskeilla. Se on myös tilattavissa 3 numeron tutustumistarjouksena sekä puolen vuoden (6 numeroa) tai vuoden (12 numeroa) määräaikaistilauksena.

Tietoa kustantajasta

Mitä lääkärit eivät kerro sinulle -lehteä julkaisee latvialainen Rīgas Viļņi -kustantaja, jolla on 19 vuoden kokemus aikakauslehtikustantamisesta. Sillä on vahva brändi painetun ja digitaalisen median parissa ja yhtiö pyrkii voimakkaaseen laajentumiseen. Se on Latvian toiseksi suurin aikakauslehtikustantaja, joka työllistää 80 vakituista ja noin 200 freelancer-toimittajaa.

Rīgas Viļņin tuotteita luo ammattilaiset toimittajat, jotka ovat saavuttaneet jutuillaan usein laajaa kansainvälistä huomiota.

Katso myös

Lisätiedot

Kenelle?

Lääketieteestä ja terveydestä kiinnostuneille

Ilmestyy

12 numeroa vuodessa

Julkaisija

SIA Izdevniecība "Rīgas Viļņi"

Päätoimittaja

Lynne McTaggart

Ensimmäinen numero

Suomessa 2016

Irtonumero

myynnissä R-kioskeilla

Maa

Suomi

Kieli

suomi

TilaaLehti.fi logo
TilaaLehti.fi-sivusto tarjoaa parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat yli 600 kotimaiseen ja ulkomaiseen aikakaus- ja sanomalehteen sekä muihin julkaisuihin.
hello world!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram