Metallitekniikka

Metallitekniikka on metalliteollisuusalan ammattilehti, joka on seurannut Suomen suurimman teollisuudenalan kehitystä jo yli 60 vuotta.

Lehteä tehdään koneenrakennuksen ammattilaisille, ja sen aihealueita ovat tuotanto ja tuotekehitys, kappaletavaroiden ongelmat ja ratkaisut: tuotantotekniikka, materiaalit, tuotannonohjaus, CAD, CAM, tietojärjestelmät ja laadunvarmistus. Lehti on enemmän kuin tietokanava – se tunnistaa tekniikan merkityksen ja osaa kertoa siitä ymmärrettävästi.

Metallitekniikka ilmestyy 11 kertaa vuodessa, joista yksi on kaksoisnumero.

Kuvaus

Metallitekniikka-lehden logo

Metallitekniikka on Suomen suurimman teollisuudenalan päättäjille ja tuotannon asiantuntijoiden suunnattu ammattilehti, joka on seurannut teollisuuden kehitystä ja ilmiöitä jo 60 vuoden ajan. Lehteä julkaisee Alma Talent ja sen päätoimittaja on Jyrki Alkio. Lehden painos on noin 6 000 kappaletta.

Lehteä tehdään koneenrakennuksen ammattilaisille ja sen aiheet käsittelevät tuotantoa, tuotekehitystä, johtamista sekä kappaletavaroiden ongelmia ja ratkaisuja: tuotantotekniikka, materiaalit, tuotannonohjaus- ja suunnittelu, CAD, CAM, tuotannon tietojärjestelmät ja laatu.

Metallitekniikka käsittelee tuotantoketjua monista eri näkökulmista. Työelämän vaatimukset muuttuvat jatkuvasti, joten on tärkeää tietää mitä pitää osata, kuinka motivoida työntekijöitä ja millainen on oikeudenmukainen ja kannustava palkkaus- ja työaikajärjestely? Tekniikan alalla on paljon mielenkiintoista ja tärkeää tietoa, jota alan ammattilaiset haluavat lukea omasta ammattilehdestään.

Metallitekniikka-lehti on enemmän kuin tietokanava - se on analysoitua tekniikan ja ilmiöiden esittelyä alan ammattilaisille. Lehti tunnistaa tekniikan merkityksen ja osaa kertoa siitä ymmärrettävästi. Se on mukana myös alan messuilla joko oppaana tai lisäjakelun muodossa.

Lehden vakiosisältöä ovat metalliteollisuuden alan reportaasit, uutiset, talous- ja suhdanteet sekä tuotteet ja palvelut.

Lehti on tilattavissa määräaikaisena tai kestotilauksena puolen vuoden tai vuoden tilausjaksona. Se on on saatavilla myös iOS- ja Android-laitteille.

Metallitekniikan nettisivut löytyy tekniikkatalous.fi -sivuston alta. Sivuilta löytyy uutisia ja uusimman lehden tiedot.

Lisätiedot

Kenelle?

Metalliteollisuusalan päättäjille

Ilmestyy

11 numeroa vuodessa

Julkaisija

Alma Talent Oy

Päätoimittaja

Jyrki Alkio

Ensimmäinen numero

1994

Levikki

9 000 (painos)

Lukijamäärä

36 000 (KMT 2014)

Lukijaprofiili

79 % miehiä, 21 % naisia

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä

ISSN

1237-6663

Maa

Suomi

Kieli

suomi

TilaaLehti.fi logo
TilaaLehti.fi-sivusto tarjoaa parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat yli 600 kotimaiseen ja ulkomaiseen aikakaus- ja sanomalehteen sekä muihin julkaisuihin.
hello world!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram