Metallitekniikka

Metallitekniikka oli metalliteollisuuden alan ammattilehti, joka seurasi Suomen suurimman teollisuudenalan kehitystä yli 60 vuotta.

Lehteä tehtiin koneenrakennuksen ammattilaisille, ja sen aihealueita olivat tuotanto ja tuotekehitys, kappaletavaroiden ongelmat ja ratkaisut: tuotantotekniikka, materiaalit, tuotannonohjaus, CAD, CAM, tietojärjestelmät ja laadunvarmistus

Metallitekniikkalehti ilmestyi 11 kertaa vuodessa, joista yksi numero oli kaksoisnumero. Alma Talent lopetti lehden julkaisemisen vuonna 2020.

Katso muiden ammattilehtien tarjoukset tästä.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

 

Metallitekniikka on Suomen suurimman teollisuudenalan päättäjille ja tuotannon asiantuntijoiden suunnattu ammattilehti, joka on seurannut teollisuuden kehitystä ja ilmiöitä jo 60 vuoden ajan. Lehteä julkaisee Alma Talent ja sen päätoimittaja on Jyrki Alkio. Lehden painos on noin 6 000 kappaletta.

Lehteä tehdään koneenrakennuksen ammattilaisille ja sen aiheet käsittelevät tuotantoa, tuotekehitystä, johtamista sekä kappaletavaroiden ongelmia ja ratkaisuja: tuotantotekniikka, materiaalit, tuotannonohjaus- ja suunnittelu, CAD, CAM, tuotannon tietojärjestelmät ja laatu.

Metallitekniikka käsittelee tuotantoketjua monista eri näkökulmista. Työelämän vaatimukset muuttuvat jatkuvasti, joten on tärkeää tietää mitä pitää osata, kuinka motivoida työntekijöitä ja millainen on oikeudenmukainen ja kannustava palkkaus- ja työaikajärjestely? Tekniikan alalla on paljon mielenkiintoista ja tärkeää tietoa, jota alan ammattilaiset haluavat lukea omasta ammattilehdestään.

Metallitekniikka-lehti on enemmän kuin tietokanava - se on analysoitua tekniikan ja ilmiöiden esittelyä alan ammattilaisille. Lehti tunnistaa tekniikan merkityksen ja osaa kertoa siitä ymmärrettävästi. Se on mukana myös alan messuilla joko oppaana tai lisäjakelun muodossa.

Lehden vakiosisältöä ovat metalliteollisuuden alan reportaasit, uutiset, talous- ja suhdanteet sekä tuotteet ja palvelut.

Lehti on tilattavissa määräaikaisena tai kestotilauksena puolen vuoden tai vuoden tilausjaksona. Se on on saatavilla myös iOS- ja Android-laitteille.

Metallitekniikan nettisivut löytyy tekniikkatalous.fi -sivuston alta. Sivuilta löytyy uutisia ja uusimman lehden tiedot.

Kenelle?

Metalliteollisuusalan päättäjille

Ilmestyy

11 numeroa vuodessa

Julkaisija

Alma Talent Oy

Päätoimittaja

Jyrki Alkio

Ensimmäinen numero

1994

Levikki

9 000 (painos)

Lukijamäärä

36 000 (KMT 2014)

Lukijaprofiili

79 % miehiä, 21 % naisia

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä

ISSN

1237-6663

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram