MCM

MCM on Pohjolan suurin aikakauslehti heille, jotka rakastavat chopper-, custom- ja glide-moottoripyöriä.

Vuodesta 1985 ilmestynyt MCM esittelee kaksipyöräiset, raportoi MC-tapaamisista ja -tapahtumista ympäri maailmaa, tarjoaa asennusvinkkejä, seuraa kilpailuja ja rakentelee omia projektejaan.

MCM ilmestyy seitsemän kertaa vuodessa ja se on ruotsinkielinen. Tilaa Suomeen vuoden (7 numeroa) tai kahden vuoden (14 numeroa) määräaikaistilauksena.

Kuvaus

MCM on ruotsalainen, 7 kertaa vuodessa ilmestyvä moottoripyörälehti, jota julkaisee MCM Förlag. Lehden päätoimittajana toimii Inge Persson-Carleson.

MCM on Pohjolan suurin moottoripyörä sinulle, joka rakastat chopper-, custom- ja glide-tyyppisiä moottoripyöriä. Perustamisestaan lähtien MCM on esitellyt kotitekoisia kaksipyöräisiä (ja joskus myös kolmipyöräisiä), raportoinut MC-tapaamisista ja -tapahtumista ympäri maailmaa, kuten lehden omasta Mälaren Runt -tapahtumasta, antanut asennusohjeita, seurannut kilpailuja, mukaan lukien drag- ja classic-ajot, sekä aloittanut omia projektejaan, joissa näytetään miten rakennetaan maailmanluokan custom-pyörä alusta alkaen.

MCM sisältää noin 84 sivua per numero ja se on kokonaan ruotsinkielinen.

Katso myös

Lisätiedot

Kenelle?

Moottoripyöräharrastajille

Ilmestyy

7 numeroa vuodessa

Julkaisija

MCM Förlag AB

Päätoimittaja

Inge Persson-Carleson

Ensimmäinen numero

1985

Levikki

-

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

93 % mieslukijoita, 7 % naislukijoita

Irtonumero

9,90 € (Lehtipiste)

ISSN

0282-9134

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

TilaaLehti.fi logo
TilaaLehti.fi-sivusto tarjoaa parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat yli 600 kotimaiseen ja ulkomaiseen aikakaus- ja sanomalehteen sekä muihin julkaisuihin.
hello world!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram