MCM

MCM on Pohjolan suurin aikakauslehti heille, jotka rakastavat chopper-, custom- ja glide-moottoripyöriä.

Vuodesta 1985 ilmestynyt MCM esittelee kaksipyöräiset, raportoi MC-tapaamisista ja -tapahtumista ympäri maailmaa, tarjoaa asennusvinkkejä, seuraa kilpailuja ja rakentelee omia projektejaan.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

MCM on ruotsalainen, 7 kertaa vuodessa ilmestyvä moottoripyörälehti, jota julkaisee MCM Förlag. Lehden päätoimittajana toimii Inge Persson-Carleson.

MCM on Pohjolan suurin moottoripyörä sinulle, joka rakastat chopper-, custom- ja glide-tyyppisiä moottoripyöriä. Perustamisestaan lähtien MCM on esitellyt kotitekoisia kaksipyöräisiä (ja joskus myös kolmipyöräisiä), raportoinut MC-tapaamisista ja -tapahtumista ympäri maailmaa, kuten lehden omasta Mälaren Runt -tapahtumasta, antanut asennusohjeita, seurannut kilpailuja, mukaan lukien drag- ja classic-ajot, sekä aloittanut omia projektejaan, joissa näytetään miten rakennetaan maailmanluokan custom-pyörä alusta alkaen.

MCM sisältää noin 84 sivua per numero ja se on kokonaan ruotsinkielinen.

Katso myös:

Kenelle?

Moottoripyöräharrastajille

Ilmestyy

7 numeroa vuodessa

Julkaisija

MCM Förlag AB

Päätoimittaja

Inge Persson-Carleson

Ensimmäinen numero

1985

Levikki

-

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

93 % mieslukijoita, 7 % naislukijoita

Irtonumero

9,90 € (Lehtipiste)

ISSN

0282-9134

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram