Matin Helpot Ristikot

Matin Helpot Ristikot on helppojen ristikkolehtien klassikko, jota on julkaistu Suomessa jo yli 30 vuotta. Se ilmestyy 12 kertaa vuodessa.

Kaikki lehden ristikot ovat Suomen huippujen laatimia uusia ja huumoripitoisia ristikoita. Tehtävät ovat vaikeustasoltaan 4 asteikolla, jossa 1 on helpoin ja 10 vaikein. Joka kuukausi myös suosittu Pähkinäpöllö-piilosana. Kaikki tehtävät ovat palkintotehtäviä.

Katso myös muut ristikkolehdet.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Matin Helpot Ristikot on helppojen ristikkolehtien varsinainen klassikko, joka on ilahduttanut suomalaisia jo yli 30 vuoden ajan.

Kaikki lehden sisältämät ristikot ovat Suomen huippulaatijoiden tekemiä uusia ja huumoripitoisia ristikoita. Tehtävät ovat vaikeustasoltaan 4 asteikolla, jossa 1 on helpoin ja 10 vaikein.

Joka kuukausi mukana myös suositut Kuukauden erikoinen ja Pähkinäpöllö-piilosanaristikko.

Kaikki Matin Helpot Ristikot -lehden tehtävät ovat palkintotehtäviä ja niissä on arvokkaat rahapalkinnot.

Matin Helppoja Ristikoita kustantaa Kolmiokirja Oy ja se ilmestyy 12 kertaa vuodessa.

Lehti on saatavilla irtonumerona Lehtipisteistä hintaan 3,50 €/numero sekä tilattavissa kotiin 4, 6 tai 12 numeron tilausjaksolla (määräaikais- tai kestotilauksena).

Kenelle?

Helppojen ristikoiden ystäville

Ilmestyy

Kerran kuussa, 12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Kolmiokirja Oy

Päätoimittaja

Miikka Vuontijärvi

Ensimmäinen numero

?

Lukijaprofiili

62 % naisia, 38 % miehiä

Irtonumero

3,50 € (Lehtipiste)

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram