Ljuva Minnen

Ristikkolehti, jossa on nostalgiaa!

Ljuva Minnen - Kryss med nostalgi on ristikkolehti täynnä hauskoja ristisanatehtäviä. Sen tehtävissä esiintyvät entisaikojen urheilijat, elokuvatähdet ja muusikot, unohtamatta myöskään 1900-luvun dramaattisia aikoja ja unohtumatonta vanhaa muotia.

Lehti on ruotsinkielinen ja se ilmestyy joka toinen kuukausi, kuusi kertaa vuodessa. Ratko ja voita matkoja tai muita palkintoja.

Katso myös muiden ruotsinkielisten ristikkolehtien tarjoukset.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Ljuva Minnen - Kryss med nostalgi on ruotsalainen, vuonna 2016 perustettu ristikkolehti, joka on täynnä hauskoja ristikoita nostalgisista teemoista sekä menneiden aikojen henkilöistä ja ilmiöistä. Poimi siis kynä ja seuraa lehteä muistojen tielle. Lehteä julkaisee Egmont Publishing AB ja sen toimituksesta vastaa Maria Öhrn.

Lehden joka numerosta löydät runsaasti helppoja ristikoita sekä joitakin keskivaikeita ja vaikeita tehtäviä.  Joka toinen kuukausi ilmestyvässä lehdessä on aina vähintään yksi Lars-Bertil Owen (Hemmets Journalin maankuulu ristikkolaatija) vaikeampi tehtävä.

Ristisanatehtävien aiheita ovat muun muassa entisaikojen urheilijat ja urheilujuhlat, elokuvat ja niiden tähdet, vanha muoti sekä 1900-luvun dramaattiset ajat niin Ruotsissa kuin maailmallakin. Tehtävissä ovat mukana myös 1950-, 60- ja 70-luvun musiikki ja muut vanhat asiat, kuten Antikrundan -tv-ohjelma.

Joka numeron pääpalkintona on arvokas matka, ja muista palkintotehtävistä voi voittaa esimerkiksi kirjoja, tapahtumalippuja tai arpoja.

Lehden verkkosivuilla voi lähettää ratkaisuja, katsoa edellisten numeroiden ratkaisuja sekä tarkistaa oletko voittanut. Sivuilta löytyy myös toimituksen yhteystiedot ja asiakaspalvelu. Ljuva Minnen on myös Facebookissa.

Kenelle?

Nostalgian ja ristikoiden ystäville

Ilmestyy

6 numeroa vuodessa

Julkaisija

Egmont Publishing AB

Päätoimittaja

Maria Öhrn

Ensimmäinen numero

2016

Levikki

18 000 (Ocast 2018)

Lukijamäärä

25 000 (Ocast 2018)

Lukijaprofiili

Suurin lukijaryhmä 45-75 -vuotiaat

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

ISSN

2002-1623

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram