Lemmikki

Lemmikki oli 12 kertaa vuoessa ilmestyvä koko perheen lehti kaikille, joille eläimet ovat lähellä sydäntä. Lehti tarjosi hyötytietoa lemmikkiharrastuksesta, ohjeita oman lemmikin hoitoon sekä vinkkejä hankintoihin. Jutut käsittelivät koiria, kissoja, jyrsijöitä, kaneja, lintuja, kaloja sekä monia muita lajeja. Lemmikki esitteli myös kiinnostavia eläinihmisiä, kouluttajia ja kasvattajia.

Lemmikin julkaiseminen omana lehtenään lopetettiin joulukuussa 2014. Vuonna 2015 Koululaisen ilmestymiskertoja lisättiin neljällä ja sen kanssa alettiin julkaisemaan Lemmikki-Koululainen -nimisiä erikoisnumeroita.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Lemmikki-lehti oli koko perheen lehti eläinten ystäville, lemmikkien omistajille ja heille, joilla oman lemmikin hankkiminen on vasta unelmissa. Se oli monipuolinen eläinlehti, jonka jokaisessa numerossa oli paljon hyödyllistä tietoa lemmikkiharrastuksesta, havainnollisia ohjeita lemmikkien hoitoon sekä rahanarvoisia vinkkejä hankintoihin.

Lehti sisälsi juttuja koirista, kissoista, jyrsijöistä, kaneista, linnuista, kaloista sekä monista harvinaisemmista lajeista. Se sisäsi ravintotietoa, testejä, tuote-esittelyjä ja syvällisiä tosielämän tarinoita eläimistä.

Lehti esitteli myös julkisuuden henkilöiden lemmikkejä sekä kiinnostavia eläinihmisiä, kuten kouluttajia, kasvattajia ja eläinten parissa työskenteleviä.

Lukijoiden palstalla suositeltiin hyödyllisiä eläinkerhoja ja -kursseja. Lehdessä oli myös sarjakuvia, kilpailuja ja ristikoita.

Lemmikki-lehteä julkaisi Otavamedia ja se ilmestyi 12 kertaa vuodessa.

Ilmestyy

Kerran kuussa, 12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Otavamedia Oy

Päätoimittaja

Elli Mäkilä

Ensimmäinen numero

1989

Levikki

10 615 (Levikintarkastus 2013)

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

68 % naisia, 32 % miehiä

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram