Landlust

Landlust on ainutlaatuinen, kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä, saksalainen lifestyle-lehti, joka ilmentää maaseudulla elämisen henkeä.

Se on lehti heille, jotka haluavat elää luovaa elämää lähellä luontoa. Tunnelmallisten valokuvien, informatiivisten artikkelien ja yksityiskohtaisten ohjeiden avulla, se auttaa sinua nauttimaan vapaa-ajastasi ja innostaa kokeilemaan uusia aktiviteetteja. Lehden pääaihealueita ovat: puutarha, keittiö, koti, maaseutu ja luonto.

Landlust rakastaa elämää maaseudulla, luontoa, puutarhaa, käsitöitä, itse tekemistä, ruoanlaittoa ja sisustamista!

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Landlust (kirjaimellisesti maan himo) on saksalainen joka toinen kuukausi ilmestyvä lifestyle-lehti, jonka pääaihealueita ovat puutarha, koti ja ruoka. Landlust-lehteä julkaisee Landwirtschaftsverlag Münster ja sen päätoimittaja on Ute Frieling-Huchzermeyer, saman julkaisijan top agrar -maatalouslehden entinen päätoimittaja.

 

Landlust logo

Minkälainen lehti Landlust on?

Lehdessä on viisi teemaa: puutarha, keittiö/reseptit, maaseutuasuminen, maaseudun elämä ja luonto. Sen painopiste ei ole eksoottisissa tai sensaatiohakuisissa uutisissa, vaan siinä korostuvat rentoutuminen arjesta, elämän "hidastaminen" ja yksinkertainen elämä, rauhalliset ja yksinkertaiset havainnot arjessa: puutarhan linnut, maaseudun hevoset, käsintehdyt tuotteet, itseleivotut reseptit ja muut vastaavat maanläheiset asiat.

Landlust näyttää maalla asumisen hauskan puolen, erehtymättömän luonnollisuuden ja aitouden. Lehdelle on ominaista korkealuokkainen ulkoasu, rauhallinen asettelu sekä luonnolliset ja rakastavat kuvat.

Landlust on monellakin tapaa ainutlaatuinen konsepti. Syksyllä 2005 perustettu lehti on innostanut yhä useampia ja useampia ensimmäisestä numerostaan lähtien. Sillä on noin 4,5 miljoonaa lukijaa Saksassa ja muualla maailmassa, ja sen yli miljoonan kappaleen levikki tekee siitä yhden Saksan kymmenestä suosituimmasta aikakauslehdestä. Osa menestyksestä johtuu erityisestä näyteikkunasta alkuperäiseen maalla elämiseen, joka tuo yllätykset lukijoiden luonnollisen elinympäristön lähelle. Tästä syystä Landlust koetaan lukijoiden keskuudesta miellyttävällä tavalla erilaiseksi.

Lehden artikkeleissa käytetty kieli on yksinkertaista, tekstit kunnioittavia ja tunteisiin vetoavia, kodikkaita ja hyvinvointia edistäviä. Ongelmat, kuten ilmastonmuutos, tehomaatalous ja talouskriisi, on sivuutettu kokonaan. Lehdessä ei käytetä räikeitä värejä, vaan "rakastavaa kuvakieltä".

Landlust on suunnattu luontoa rakastaville ja konservatiivisia arvoja arvostaville lukijoille. Vuonna 2015 lehden keskilevikki oli 1 060 071 (IVW 2015). Se oli 2000-luvun jälkimmäisellä puoliskolla yksi harvoista painetuista lehdistä, jonka levikki kasvoi. Suurin osa Landlustin lukijoista on 40-60 -vuotiaita ja he asuvat alle 100 000 asukkaan kaupungeissa tai maaseudulla.

Katso myös lehden verkkosivut.

Kenelle?

Heille, jotka haluavat elää luovaa elämää lähellä luontoa

Ilmestyy

6 numeroa vuodessa

Julkaisija

Landwirtschaftsverlag Münster

Päätoimittaja

Ute Frieling-Huchzermeyer

Ensimmäinen numero

2005

Levikki

1 009 537 (IVW 1/2016)

Lukijamäärä

4,8 miljoonaa (AWA 2016)

Lukijaprofiili

-

Maa

Saksa

Kieli

saksa

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram