Kotipuutarha

Kotipuutarha on Puutarhaliiton julkaisema, 10 kertaa vuodessa ilmestyvä, puutarha-alan erikoislehti. Lehden pääaihealueita ovat puutarhanhoito, pihan laittaminen ja kasvit.

Lehti tarjoaa puutarhajuttuja, asiantuntijoiden vinkkejä ja harrastajien ideoita puutarhanhoidon kaikilta osa-alueilta. Se esittelee myös erilaisia puutarhoja ympäri Suomea.

Katso Kotipuutarhan tarjous alta ja tilaa lehti nyt kampanjahintaan joko itselle tai lahjaksi!

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Kotipuutarha on suomalainen, 10 kertaa vuodessa ilmestyvä puutarha-alan aikakauslehti. Lehteä julkaisee Puutarhaliitto ry ja sen päätoimittaja on Maija Stenman.

Lehden levikki on hieman alle 30 000 ja sillä on noin 120 000 lukijaa.

Miksi kannattaa tilata Kotipuutarha-lehti?

Kotipuutarha on puutarhalehti, joka tarjoaa iloa ja hyötyä ympäri vuoden. Se on iloinen harrastelehti kaikille puutarhanhoidosta, oman pihan laittamisesta ja kasveista kiinnostuneille.

Kotipuutarha tarjoaa joka numerossa kiinnostavia puutarhajuttuja, asiantuntijoiden parhaat vinkit sekä ajankohtaisia käytännön vinkkejä puutarhanhoidon kaikilta osa-alueilta – suunnittelusta kasvien valintaan ja puutarha-askareisiin.

Lehti esittelee erilaisia puutarhoja ja alan harrastajien kiinnostavimpia ideoita. Se sopii yhtä hyvin ensimmäistä pihaa hoivaaville aloittelijoille kuin kokeeneemmillekin puutarhaharrastajille.

Kotipuutarha-lehteä tekevät Puutarhaliiton parhaat asiantuntijat. Sen kanssa olet "iloisesti pihalla".

Lehti on saatavilla Lehtipisteistä kautta maan 8,20 €/numero sekä tilattavissa kotiin kannettuna määräaikais- tai kestotilauksena. Voit valita 4 tai 10 numeron tilausjakson.

Lehden lyhyt historia

  • Kotipuutarha-lehti on perustettu vuonna 1941.
  • Alussa lehti kertoi hyötykasvien viljelystä, säilönnästä ja käytöstä mustavalkoisin kuvin.
  • Sotavuosien jälkeen 1950-luvulla se alkoi käsittelemään myös sisäkasveja ja pihan suunnittelua.
  • 1960-luvulla hyötypuutarhan rinnalle nousi huvipuutarha

Kotipuutarha.fi

Lehden verkkosivuilta löytyy kaikki Kotipuutarhan numerot näköislehtinä vuodesta 2009 alkaen. Tilaajat pääset kirjautumaan lehtiarkistoon asiakasnumerolla.

Puutarhavinkit-osiosta löytyy käytännön neuvoja puutarhanhoitoon, suunnitteluun, istutuksiin ja hyötykasvien kasvattamiseen. Puutarhavinkit voi tilata myös omaan sähköpostiin 10 kertaa vuodessa. Uutiskirjeen tilaajat saavat kymmeniä artikkeleja ilmaiseksi.

Lukijasivuilta löytyy lisäksi paras juttu -kilpailu, palaute- ja juttuvinkkiosio, lukijatmatkat sekä tietoa ajankohtaisista puutarhamessuista ja muista alan tapahtumista.

Lehti on aktiivisesti mukana myös Facebookissa, jossa sillä on yli 6200 tykkääjää, sekä Pinterestissä (n. 500 seuraajaa).

Kenelle?

Pihapuutarhureille, vihersisustajille ja kasvien ystäville

Ilmestyy

10 numeroa vuodessa

Julkaisija

Puutarhaliitto ry

Päätoimittaja

Maija Stenman

Ensimmäinen numero

1941

Levikki

29 968

Lukijamäärä

121 000

Lukijaprofiili

90 % naisia, 10 % miehiä

Irtonumero

8,20 € (Lehtipiste)

ISSN

0355-8673

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram