Klassikot

Klassikot on autoharrastajien oma lehti, joka esittelee 1950-80 -lukujen autoja, joilla kaikilla on oma tarina kerrottavanaan.

Klassikot lähestyy ajopelejä ja ajankuvaa tämän päivän näkökulmasta ja tarina etusijalla. Lehdessä esiteltävät autot eivät ole näyttelyvoittajia, vaan Suomea menneinä vuosikymmeninä liikuttaneita ajopelejä. Se kertoo arkisista cortinoista ja datsuneista, joista kukin olivat oman aikansa klassikkoja, sekä niiden omistajista ja entisöijistä.

Klassikkoautojen lisäksi lehdessä esitellään kaksipyöräisiä, vieraillaan alan tapahtumissa sekä annetaan tee se itse -ohjeita oman auton huoltamiseen. Klassikot on lehti autoharrastajilta autoharrastajille.

Tutustu myös muihin autolehtiin.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

 

Tilaa Klassikot-lehti edulliseen hintaan.

Klassikot on suomalainen harrasteautoilua käsittelevät aikakauslehti, jota julkaisee Viipalemediat. Lehti on perustettu vuonna 2008 ja sen päätoimittaja on Kari Mattila.

"Jokaisella autolla on tarina kerrottavanaan"

Klassikot-lehdessä esitellään 1950-1980 -lukujen autoja ja moottoripyöriä. Lehden sloganin "jokaisella autolla on tarina kerrottavanaan" mukaisesti siinä esiteltävien autojen ei tarvitse olla näyttelyharvinaisuuksia, vaan kukin omalla tavallaan oman aikansa kansanautoja tai klassikkoja sekä hinnaltaan suuren yleisön saavutettavissa.

Lehden jutuissa esitellään arkisia cortinoita ja datsuneita, joilla monet suomalaiset liikkuivat menneinä vuosikymmeninä. Näiden autojen entisöijillä ja omistajilla on tuhansia tarinoita kerrottavanaan. Artikkelit käsittelevät niin eurooppalaisia, jenkkiautoja, japsiautoja kuin itäautojakin.

Vanhojen autojen lisäksi lehdessä esitellään moottoripyörien ja mopojen tarinoita, vieraillaan autoalan tapahtumissa sekä annetaan tee se itse -ohjeita oman harrasteajoneuvon huoltoon ja kunnostamiseen.

Lehden vakiosisältöä ovat:

  • Autoesittelyt - Eurooppalaiset, japsit, jenkkiautot ja itäautot - kaksipyöräisiäkään unohtamatta.
  • Tulevat klassikot - Automallit, joita tullaan pian kaipaamaan.
  • Tapahtumia - Alan tapahtumat, kuten näyttelyt ja kokoontumisajot Suomesta ja ulkomailta upeiden kuvien kera.
  • Tee se itse - Rahanarvoisia ohjeita ja vinkkejä oman auton hoitoon sekä osto-oppaita.
  • Uutisia ja artikkeleja - Harrastajakentän kuulumiset.
  • Osta ja myy -palsta - Uniikit autot ja tarpeelliset tavarat vaihtavat omistajiaan.

Muita vakiopalstoja ovat Vakionopeus, Poistetut, Klassikkoesine, Verkot vesillä, Tuleva Klassikko ja Klassikkomarkkinat -osto- ja myyntipalsta.

Lehden toimitus koostuu intohimoisista autoharrastajista, joilla on tahto ja kyky tehdä mielenkiintoista lehteä ja palvella muita alan harrastajia.

Kenelle?

Kaikille autoharrastajille

Ilmestyy

8 numeroa vuodessa

Julkaisija

Viipalemediat Oy

Päätoimittaja

Kari Mattila

Ensimmäinen Numero

2008

Levikki

n. 15 000/numero (peruspainos 21 000)

Lukijamäärä

n. 65 000

Lukijaprofiili

98 % miehiä, 2 % naisia, suurin lukijaryhmä 31-50 -vuotiaat

ISSN

1797-6715

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram