Kauneimmat Askartelut

Kauneimmat Askartelut on uusi 68-sivuinen askartelulehti kaikille käsillä tekeville.

Lehdestä löydät paljon oivaltavia ideoita ja helppoja ohjeita aloittelijoille ja hieman haastavampia kokeneemmille tekijöille.

Kaikki ohjeet ovat selkeitä ja materiaalit jokaisen ulottuvilla. Hyödynnä kotoasi löytyvät jämälangat, purkit, tilkkut, paperit ja pahvit.

Opi tekemään koruja, askartelemaan kortteja, virkkaamaan, neulomaan ja ompelemaan kivoja pieniä käsitöitä.

Katso Suomen paras Kauneimmat Askartelut -lehden tarjous alta ja tilaa inspiroiva ja oivaltava askartelulehti nyt parhaaseen tarjoushintaan!

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Kauneimmat Askartelut on runsas ja monipuolinen naisten askartelulehti, jonka mallit on suunnattu kaikille käsillä tekeville aloittelijasta pidempään harrastaneisiin. Lehteä kustantaa Kolmiokirja Oy.

Lehdessä etusijalla ovat helpot ja nopeat työt, jotka ovat yksinkertaisia, mutta oivaltavia. Ohjeet ovat yksityiskohtaiset ja selkeät. Ohjeissa hyödynnetään kaikkea kotoa löytyvää, ja kierrätys onkin lehden kantavia teemoja joka numerossa.

Kauneimmat Askartelut -lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Jokainen numero on kattava, 68-sivuinen paketti, täynnä värikkäitä ja ajankohtaisia ohjeita.

Se sisältää ajankohtaisia ja muodikkaita malleja virkkaukseen ja neulontaan. Lehdessä on runsaasti virkkauksia, liinoja, verhoja, peitteitä ja kirjontatöitä. Kaikki ohjeet ovat selkeitä ja materiaalit ovat kaikkien ulottuvilla. Lehden askarteluohjeissa hyödynnetään kotoa löytyvät jämälangat, purkit, pahvit, paperit ja muut tarvikkeet. Opi tekemään koruja, askartelemaan kortteja sekä virkkaamaan, neulomaan ja ompelemaan pieniä käsitöitä.

Lehti huomioi sesongit aloittaen pääsiäisen värikkäistä ohjeista, kohti kevään ja kesän juhlia, kuten valmistujaisia, häitä ja kesäjuhlia. Syksyn pimeneviin iltoihin luodaan valoa kynttilöin ja lyhdyin, ja jouluvalmistelut aloitetaan ajoissa. Eikä askartelulehdessä unohdeta myöskään pitkin vuotta tarvittavia onnittelukortteja, koruja, kortteja ja muita kivoja pikkuideoita.

Vaihe vaiheelta työn läpi vievien askarteluohjeiden lisäksi lehdessä kerrotaan askartelijan tarvitsemista välineistä ja tarvikkeista.

Kauneimmat Askartelut on ajankohtainen, inspiroiva, monipuolinen, oivaltava, runsas, selkeä ja yksityiskohtainen askartelulehti.

Lehden Facebook-sivulta löydät uusimman numeron esittelyn, ilmaisia neule- ja virkkausmalleja, helppoja perusohjeita ja lukijakilpailuja.

Kenelle?

Kaikille käsillä tekeville

Ilmestyy

4 numeroa vuodessa

Julkaisija

Kolmiokirja Oy

Päätoimittaja

Heidi Niskala

Ensimmäinen numero

25.2.2014

Levikki

15 000 (keskipainos)

Lukijamäärä

Uusi lehti

Lukijaprofiili

-

Irtonumero

5,90 € (Lehtipiste)

ISSN

2342-1304

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram