JunioriTieto

JunioriTieto oli 6-12 -vuotiaille uteliaille ja oppimishaluisille lapsille ja nuorille suunnattu lehti, joka käsitteli tiedettä, eläimiä, kulttuuria, keksintöjä ja urheilua.

JunioriTieto sisälsi artikkeleja, kuvituksia, selityksiä ja tehtäviä, jotka innostivat lukemaan, ruokkivat luovuutta ja auttoivat lasta tutustumaan asioihin uudesta näkökulmasta.

JunioriTieto-lehden ilmestyminen on päättynyt lokakuussa 2017.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

JunioriTieto on lehti, joka tuntee lasten uteliaisuuden ja haluaa vastata siihen ymmärrettävästi ja havainnollistavasti. Lapset voivat myös lähettää lehteen omia kysymyksiään, joihin toimitus vastaa asiantuntijoiden avulla. Värikäs lehti on täynnä rohkeutta sukeltaa tuntemattomaan, oivaltamisen iloa ja uusia innostavia asioita. Se esittelee hämmästyttäviä asioita niin Suomesta kuin maailmaltakin.

Lehden parissa viihtyvät lasten kanssa myös aikuiset, kuten vanhemmat, opettajat ja kirjastoalan ammattilaiset. Lehti on täynnä innostavia ja monipuolisia juttuja, jotka houkuttelevat keskusteluihin. Askartelutehtävät, liikuntaharjoitukset, reseptit ja muut tarjoavat kivaa tekemistä kavereiden tai perheen kanssa.

Lehden aihealueita ovat tiede, historia, avaruus, luonto, eläimet, teknologia, lääketiede, kulttuuri, urheilu, matkailu, kilpailut, tehtävät, tee itse -jutut jne. Yhdessä numerossa on noin 68 sivua luettavaa ja tekemistä.

JunioriTietoa kustantaa latvialainen Oy Izdevniecība "Dienas Žurnāli" ja se ilmestyy kerran kuukaudessa. Se on tilattavissa kotiin ja irtonumeromyynnissä lehtipisteissä kautta maan.

Lehden esikuva on latvialainen Ilustrētā Junioriem -lehti, joka on noussut kotimaassa huimaan suosioon. Suomenkielisellä lehdellä on toimitus sekä Suomessa että Latviassa.

Pohdi, tutki ja ymmärrä kaikkea hämmästyttävää ympärilläsi!

Kenelle?

6-12 -vuotiaille lapsille

Ilmestyy

12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Oy Izdevniecība "Dienas Žurnāli"

Päätoimittaja

Annika Suna

Ensimmäinen numero

maaliskuu 2017

Levikki

14 000 (painos)

Lukijamäärä

Uusi lehti

Lukijaprofiili

Uusi lehti

Irtonumero

4,90 € (Lehtipiste)

ISSN

-

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram