Julia

Julia on Ruotsin suurin tyttöjenlehti, joka on suunnattu 9-14 -vuotiaille lukijoille. Lehti ilmestyy kuukausittain.

Siistin ja nykyaikaisen Julian sisältö on monipuolinen sekoitus muotia, meikkejä, ostovinkkejä, suhteita, perhettä, kavereita ja idoleita.

Julia on positiivinen ja iloinen nuorille tarkoitettu lifestyle-lehti ilman väkivaltaa, seksiä ja kehonmuokkausta. Se antaa lukijoilleen itseluottamusta ja positiivista elämänasennetta!

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

 

Julia-lehtiä

Ruotsinkielinen Julia-lehti on suunnattu 9-14 -vuotiaille tytöille ja se sisältää sekä viihdyttäviä että vakavia aiheita. Julia on siisti lehti, jota tytöt rakastavat ja johon vanhemmat voivat luottaa. Juliassa heijastuu kaikki nuorten tyttöjen elämässä tapahtuvat asiat ja suurin osa asioista, joista tytöt ovat kiinnostuneita: idolit, musiikki, kauneus, muoti, eläimet, käsityöt ja reseptit.

Lukijat voivat osallistua lehden tekemiseen musiikki- ja kirja-arvostelujen, kirjekavereiden, nolojen tarinoiden, lukijakirjeiden ja monella muualla tavoin taivaan ja maan väliltä. Juliassa esiintyvät mallit ovat aina lehden lukijoita, jotka näyttävät siltä miltä tavalliset tytöt tekevät. Lehden motto on "du duger som du är" eli vapaasti suomennettuna "olet riittävän hyvä sellaisena kuin olet"!

Julian tekijät rakastavat tehdä lehteä ja tekevät parhaansa täyttääkseen joka numeron hauskalla lukemisella julkkiksista, pojista ja rakkaudesta, itsetunnosta, muodista, koulusta, bestiksistä, yleisönosastokirjeistä, resepteistä, käsitöistä ja monista muista aiheista.

Jokainen numero sisältää 68 sivua luettavaa ja tekemistä. Useiden numeroiden mukana tulee pieniä yllätyksiä vuoden aikana. Lehti on ruotsinkielinen.

Julia-lehden kotisivuilla osoitteessa tidningenjulia.se voit keskustella lehdestä, osallistua kilpailuihin ja lukea lisää juttuja julkkiksista, rakkaudesta, kauneudesta, muodista ja kaikesta muusta kiinnostavasta. Julia-lehti löytyy myös Facebookista ja Instagramista @tidningenjulia.

Kenelle?

9-14 -vuotiaille tytöillle

Ilmestyy

Kerran kuussa, 12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Egmont Publishing Kids AB

Päätoimittaja

Anna Eklund

Ensimmäinen numero

2000

Levikki

23 000

Lukijamäärä

51 000 (Orvesto 2015 Junior)

Lukijaprofiili

97 % tyttöjä, 3 % poikia

Irtonumero

7,10 € (Lehtipiste)

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram