Jos rakastat suklaata, tulet rakastamaan myös ruotsalaista Journal Chocolat -lehteä!
Se on lehti täynnä luettavaa ja hyvin kirjoitettuja juttuja, jotka käsittelevät suklaata ja kaakaota. Lehden mukana pääset tapaamaan mielenkiintoisia ihmisiä, jotka valmistavat maailman parasta suklaata, vierailemaan kaakaoviljelmillä kaukaisissa maissa sekä tervehtimään ruotsalaisia ja ulkomaisia suklaantekijöitä. Tietysti lehdessä on myös erittäin maukkaita suklaareseptejä ja juomia, jotka sopivat nautittavaksi suklaan kanssa. Lehden joka numerossa on myös kilpailuja, joista voit voittaa ylellisiä suklaatuotteita ja kirjoja. Lehdessä on juttuja myös uusimmista kahvi- ja teetrendeistä.
Journal Chocolat on perustettu vuonna 2004. Se on maailman ainoa suklaalle omistettu ruokalehti, joka palvelee kaikkia suklaata rakastavia! Se kertoo jännittävistä asiosta suklaan maailmassa. Lehden suklaata rakastavat lukijat ovat sen tilaajia. Melkein kaikki jollakin tavalla suklaan parissa työskentelevät lukevat Journal Chocolatia; erityisesti kondiittorit ja leipurit, jotka ovat saaneet lehden ilmaiseksi sen perustamisesta lähtien. Ruotsin lisäksi lehteä luetaan Tanskassa, Norjassa ja Suomessa.
Lehden jutut käsittelevät suklaakulttuuria, lakritsia, erikoiskahveja, teetä ja muita hyviä juomia, jotka sopivat suklaan kanssa. Tilaa nyt ja saat kaksi tuhtia tuplanumeroa vuodessa. Tutustu myös lehden verkkosivuihin ja Facebook-sivuun, jolla on jo yli 1 600 tykkääjää.
Journal Chocolate -lehteä julkaisee journalistiseen sisältöön erikoistunut kustannusosakeyhtiö Koncis Affärsinformation AB. Se suunnittelee, kirjoittaa, valokuvaa, taittaa ja myy ilmoitukset – eli lyhyesti sanottuna vastaa lehden tuotannosta alusta loppuun.
Suomen Suklaayhdistys julkaisee lehden kanssa valikoituja suklaa-aiheisia artikkeleja mielenkiintoisista aiheista. Alkuperäiset artikkelit on julkaistu lehdessä ruotsinkielisenä ja suomennettu yhdistyksen toimesta.