Jaktjournalen

Jaktjournalen on ruotsalainen ja ruotsinkielinen metsästyslehti, joka ilmestyy 12 kertaa vuodessa.

Se on lehti täynnä draamaa, viihdettä, tietoa ja kokemusta: metsästysreportaaseja, metsästyskoiria, ajankohtaisia metsästysuutisia, riistareseptejä sekä ase- ja varustetestejä.

Jaktjournalen on pakollinen lehti heille, jotka haluavat tietää mitä metsästyksen ympärillä tapahtuu. Tilaa jännittävä Jaktjournalen nyt!

 

Jaktjournalen logo

Jaktjournalen on kuukausittain ilmestyvä ruotsalainen metsästyslehti, jota tehdään "metsästäjiltä metsästäjille". Lehteä julkaisee Aller Media ja sen päätoimittaja on Holger Nilsson. Jaktjournalenon ilmestynyt vuodesta 1970 lähtien.

Draamaa, viihdettä, tietoa ja kokemusta

Jaktjournalen on täynnä jännittävää draamaa, viihteellistä sisältöä, mutta myös runsaasti arvokasta tietoa, elämyksiä ja korvaamatonta kokemusta. Jahtireportaaseja ympäri Ruotsia, kuvia, kaiken rotuisia metsästyskoiria, ajankohtaista keskustelua, inspiroivia riistareseptejä sekä ase- ja varustetestejä ja -uutisia. Ruotsalaiset kestotilaajat saavat lisäksi metsästysvakuutuksen kaupan päälle.

Kestotilaajat saavat käyttöönsä myös lehden digitaaliset palvelut, jotka toimivat älypuhelimilla ja tableteilla.

Jaktjournalen on pakollinen lehti heille, jotka haluavat tietää mitä tapahtuu metsästyksessä. Se välittää metsästyksen iloa ja kirjoittaa asioista, jotka kiinnostavat metsästäjiä pohjoisesta etelään. Lehden joka numero on täynnä hyvää luettavaa!

Jaktjournalen on saatavilla irtonumeromyynnissä Lehtipisteistä kautta maan (irtonumerohinta 9,90 €/numero) sekä tilattavissa Suomeen kotiin tai työpaikalle neljännesvuoden (3 numeroa), puolen vuoden (6 numeroa), vuoden (11 numeroa) tai kahden vuoden (22 numeroa) pituisena määräaikaistilauksena.

Muualla verkossa

Kenelle?

Metsästäjille, jotka haluavat tietää enemmän

Ilmestyy

12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Aller Media AB

Päätoimittaja

Holger Nilsson

Ensimmäinen numero

1970

Levikki

30 100, joista 23 800 tilaajia (TS helår 2014)

Lukijamäärä

83 000 (ORVESTO Konsument 2014)

Lukijaprofiili

81 % mieslukijoita, 19 % naislukijoita

Irtonumero

9,90 € (Lehtipiste)

ISSN

0345-5637

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram