Jääkiekkolehti

Jääkiekkolehti oli Suomen suosituimman lajin ykkösjulkaisu. Se oli asiantunteva ja viihdyttävä lehti, joka kertoi kaiken mitä sinun tarvitsi tietää lätkästä.

Jääkiekkolehti seurasi kaikkia tärkeimpiä sarjoja: Liigaa, NHL:ää, KHL:ää sekä tietysti myös maajoukkuetta ja arvokisoja.

Lisäksi lehti sisälsi henkilökuvia, pelaaja- ja joukkueanalyysejä, reportaaseja, taustajuttuja ja paljon muuta huippukiekkoilun kiehtovasta maailmasta.

Jääkiekkolehden julkaiseminen on loppunut. Viimeiseksi numeroksi jäi 10/2021.

Katso muiden urheilulehtien tarjoukset täältä.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Jääkiekkolehti oli Egmont Kustannuksen julkaisema suomalainen jääkiekon harraste- ja erikoislehti. Lehden päätoimittaja oli Jukka Torvinen, ja se lehti ilmestyi loppuajasta 10 kertaa vuodessa. Jääkiekkolehdellä oli 78 000 lukijaa, joista lähes neljäsosa oli naisia (mediakortti 2017). Lehden lukijat olivat harrastajia, faneja ja lajia muuten vain aktiivisesti seuraavia.

Asiantunteva ja viihdyttävä lehti

Jääkiekkolehti oli Suomen suosituinta urheilulajia eli jääkiekkoa käsitellyt ja tarkasti seuraava, asiantunteva ja viihdyttävä harrastelehti. Lehden joka numero sisälsi henkilökuvia, ilmiöitä ja reportaaseja huippujääkiekkoilun maailmasta – kotimaisesta Liigasta, NHL:stä, KHL:stä, sekä tietysti myös maajoukkueista ja tärkeimmistä arvokisoista – aina pintaa syvemmältä.

Lehden jokainen numero sisälsi joukkue- ja pelaaja-analyysejä, taustajuttuja, 99 pelaajakysymystä, NHL:n huippuhetkiä ja paljon muuta asiaa lätkästä.

Jääkiekkolehti oli ajankohtainen, analysoiva, inhimillinen, keskustelua herättävä, korkeatasoinen, yllättävä, viihdyttävä ja visuaalisesti kiehtova lehti kaikille jääkiekkofaneille.

Lehden tilaukseen sisältyy Kultanumero, joka on paras mahdollinen tietopaketti uuteen Liigakauteen lähdettäessä.

Jääkiekkolehden julkaiseminen lopetettiin vuonna 2021, kun sen lukijamäärät olivat pienentyneet tasaisesti jo pitkään. Samalla paino- ja postituskulut olivat kasvaneet.

Kenelle?

Jääkiekkoa seuraaville, pääkohderyhmä 12-35 -vuotiaat pojat ja miehet

Ilmestyy

10 numeroa vuodessa

Julkaisija

Egmont Kustannus Oy Ab

Päätoimittaja

Jukka Torvinen

Ensimmäinen numero

1993

Levikki

9 463 (LT 2014)

Lukijamäärä

78 000 (mediakortti 2017)

Lukijaprofiili

78 % miehiä, 22 % naisia

Irtonumero

7,99 € (Lehtipiste)

ISSN

1238-0903

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram