Jääkiekkolehti

Jääkiekkolehti on Suomen suosituimman lajin ykkösjulkaisu. Se on asiantunteva ja viihdyttävä lehti, joka kertoo kaiken mitä sinun tarvitsee tietää lätkästä.

Lehti seuraa kaikkia tärkeimpiä sarjoja: kotimaista Liigaa, NHL:ää, KHL:ää sekä tietysti myös maajoukkuetta ja arvokisoja. Lisäksi siinä on henkilökuvia, pelaaja- ja joukkueanalyysejä, reportaaseja, taustajuttuja ja paljon muuta huippukiekkoilun kiehtovasta maailmasta.

Tilaa jääkiekon korkeatasoinen viihdepaketti ja tiedät tapahtumista silloinkin, kun et itse ole paikalla!

Kuvaus

Jääkiekkolehti

Jääkiekkolehti on Egmont kustannuksen julkaisema suomalainen jääkiekon harraste- ja erikoislehti. Lehden päätoimittaja on Jukka Torvinen ja se ilmestyy 10 kertaa vuodessa. Lehdellä on 78 000 lukijaa, joista lähes neljäsosa on naisia (mediakortti 2017). Lehden lukijat ovat harrastajia, faneja ja lajia muuten vain aktiivisesti seuraavia.

Asiantunteva ja viihdyttävä

Jääkiekkolehti on Suomen suosituinta urheilulajia eli jääkiekkoa käsittelevä ja tarkasti seuraava asiantunteva ja viihdyttävä harrastelehti. Lehden joka numero sisältää henkilökuvia, ilmiöitä ja reportaaseja huippujääkiekkoilun maailmasta – kotimaisesta Liigasta, NHL:stä, KHL:stä, sekä tietysti myös maajoukkueista ja tärkeimmistä arvokisoista – aina pintaa syvemmältä.

Lehden jokainen numero sisältää joukkue- ja pelaaja-analyysejä, taustajuttuja, 99 pelaajakysymystä, NHL:n huippuhetkiä ja paljon muuta asiaa lätkästä. Jääkiekkolehden mukana pääset aitiopaikalle sinne missä tapahtuu.

Jääkiekkolehti on ajankohtainen, analysoiva, inhimillinen, keskustelua herättävä, korkeatasoinen, yllättävä, viihdyttävä ja visuaalisesti kiehtova lehti kaikille jääkiekkofaneille. Se kertoo kaiken mitä sinun tarvitsee tietää lätkästä!

Lehden tilaukseen sisältyy Kultanumero, joka on paras mahdollinen tietopaketti uuteen Liigakauteen lähdettäessä.

Jääkiekkolehti on tilattavissa määräaikais- tai kestotilauksena puolen vuoden (5 numeroa) tai vuoden (10 numeroa) tilausjaksolla sekä irtonumeromyynnissä Lehtipisteissä kautta maan.

Katso myös

Lisätiedot

Kenelle?

Jääkiekkoa seuraaville, pääkohderyhmä 12-35 -vuotiaat pojat ja miehet

Ilmestyy

10 numeroa vuodessa

Julkaisija

Egmont Kustannus Oy Ab

Päätoimittaja

Jukka Torvinen

Ensimmäinen numero

1993

Levikki

9 463 (LT 2014)

Lukijamäärä

78 000 (mediakortti 2017)

Lukijaprofiili

78 % miehiä, 22 % naisia

Irtonumero

7,99 € (Lehtipiste)

ISSN

1238-0903

Maa

Suomi

Kieli

suomi

TilaaLehti.fi logo
TilaaLehti.fi-sivusto tarjoaa parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat yli 600 kotimaiseen ja ulkomaiseen aikakaus- ja sanomalehteen sekä muihin julkaisuihin.
hello world!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram