Isot Koneet

Isot Koneet on erilainen harrastelehti miehille, joita kiinnostaa lehden nimen mukaisesti isot koneet. Lehti esittelee valtavia ja toinen toistaan massiivisempia koneita ympäri maailmaa.

Koneet esitellään viihdyttävällä tavalla ja artikkeleissa kerrotaan yksityiskohtia koneiden historiasta, tekniikasta ja työskentelytavoista.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Isot Koneet on neljästi vuodessa ilmestyvä erilainen lehti täynnä kiinnostavaa sisältöä ja mitä erikoisempia jättiläismäisiä koneita.

Lehteä julkaisee Viipalemediat ja sen päätoimittaja on Juha Pokki. Lehden levikki on noin 9 000 kappaletta ja lukijamäärä noin 45 000 henkilöä.

Mitä Isot Koneet -lehti tarjoaa?

Lehti esittelee toinen toistaan suurempia ja miehekkäämpiä koneita ympäri maailmaa, joita kaikkia yhdistää poikkeavat mittasuhteet.

Koneet esitellään mukaansatempaavalla ja viihdyttävällä tavalla värikkäiden kuvien kera. Artikkeleissa kerrotaan mielenkiintoisia yksityiskohtia koneiden tekniikasta, historiasta ja työskentelytavoista.

Kone-esittelyjen lisäksi lehti julkaisee mielenkiintoisia ja uskomattomia uutisia maailmalta.

Isot Koneet on uniikki, erikoinen, laadukas ja kiinnostava lehti, joka luetaan huolellisesti ja säilytetään.

Lehti on tilattavissa ja irtonumeromyynnissä Lehtipisteissä kautta maan.

Ilmestyy

4 numeroa vuodessa

Julkaisija

Viipalemediat Oy

Päätoimittaja

Juha Pokki

Ensimmäinen numero

2012

Levikki

noin 9 000 kappaletta/numero

Lukijamäärä

noin 45 000 henkilöä

Lukijaprofiili

-

Irtonumero

8,90 € (Lehtipiste)

ISSN

2242-5055

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram